Dan Ţuţu, primul câştigător din cel de-al cincilea sezon ”iUmor”

De: Cristiana Trifu / 27.02.2018, 11:00
Dan Ţuţu, primul câştigător din cel de-al cincilea sezon ”iUmor”
Dan Ţuţu este câştigătorul primei ediţii din cel de-al cincilea sezon ”iUmor” şi primul concurent care merge în marea finală.

Dan Constantinescu, pe numele de scenă DanŢuţu, face stand up de câţiva ani, însă nu a reuşit să îi convingă în totalitate pe cei trei juraţi, aşa că Mihai Bendeac i-a sugerat să continue câteva minute. Ţuţu a profitat din plin de această ocazie pentru că a reuşit să îi dea pe spate! ”Ţuţu este talent nativ, este umorul pe care îl întâlneşti zi de zi”, a remarcat Delia, în timp ce Cheloo a fost impresionat de faptul că bărbatul a avut curaj să povestească nişte întâmplări nu neapărat confortabile din trecutul său.

Cert este că nu doar Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au apreciat numărul lui de stand-up comedy, ci şi telespectatorii, care l-au votat prin intermediul aplicaţiei iUmor.

Anul acesta, aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.
 

Tags: