Dana Grecu şi-a botezat cel de-al treilea copil. Prezentatoarea a născut în urmă cu două luni, la 40 de ani

De: Alexandra Necsoiu / 01.10.2018, 14:21
Dana Grecu şi-a botezat cel de-al treilea copil. Prezentatoarea a născut în urmă cu două luni, la 40 de ani
Dana Grecu, actual Dana Chera, şi-a botezat cel de-al treilea copil, Ana, o fetiţă perfect sănătoasă pe care a adus-o pe lume în urmă cu două luni, la 40 de ani.
 
Prezentatoarea de televiziune şi actualul său soţ, Adrian Chera, medic stomatolog din Piteşti, şi-au creştinat fetiţa, eveniment la care au luat parte şi Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici. Dana Grecu a ales să poarte o rochie albă pe care a asortat-o cu ţinuta micuţei sale.
 
Atât Dana Grecu, cât şi actualul soţ, mai au copii din căsniciile anterioare, prezentatoarea de televiziune având împreună cu fostul soţ, Bogdan Grecu, un băiat şi o fată, David şi Maria, în timp ce Adrian Chera mai are un băiat împreună cu Oana Chera, de profesie medic generalist.
 
La doar o lună de când a anunţat divorţul, Dana Grecu s-a căsătorit şi a anunţat că este însărcinată.
 
„Să ştii că îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt. Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor care au aşteptări in sensul ăsta”, a mărturisit Dana Cherea în cadrul emisiunii.
 
„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă că ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere şi cu mare dragoste şi ştii foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experienţă de viaţă. N-am spus public asta niciodată”, mărturisea la începutul anului, Dana Grecu în direct, la Antena 3. 
 
Încă de la anunţarea divorţului, şi fostul soţ al prezentatoarei şi-a refăcut viaţa, afişându-se cu noua sa iubită, Ioana Toma, pe care o descrie ca fiind ”fata din vis”.
 
Foto: Facebook