Dana Marijuana, fara bani din cauza noului iubit

Apropo.ro / 23.11.2011, 12:20
Dana Marijuana, fara bani din cauza noului iubit
Relatia dintre Marijuana si noul ei iubit a inceput sa scartaie. Tanarul este violent, ii place sa bea si nu are un job stabil.

Marijuana nu mai este atat de incantata de omul care o facea, deunazi, fericita. Lucrurile s-au schimbat, iar jumatatea ei nu mai este printul de la inceputul relatiei.

Dupa ce tanarul exclama ca Marijuana nu mai acorda interviuri decat contra-cost, iata ca el vine din nou in atentia publicului. Sebastian ii provoaca suferinta artistei, cel putin asta sustine ea.

Dana Marijuana si Sebi

Mi-a golit toate conturile. Nu mai am efectiv niciun ban din care as putea sa spun ca pot sa traiesc decent. Mai am 3 milioane, dar ce pot sa fac cu banii astia. El mai si bea, devine uneori violent. Vreau sa-i mai dau o sansa, dar trebuie si el sa se angajeze. Tatal meu a avut dreptate cand mi-a spus ca nu face nimic”, a declarat Marijuana la emisiunea Acces Direct.

Sebastian nu are un job stabil, insa are mici afaceri care il ajuta sa supravietuiasca. Mai mult, tanarul este sustinut financiar de tatal sau care ii da 400 de euro pe luna.

Nici Marijuana si nici tatal acesteia nu vad cu ochi buni situatia. Suparat, tatal vedetei a exclamat: „Doar nu l-ai luat sa-l cresti! Poti veni la mine in casa, insa fara el! Nu a fost in stare sa aiba grija de tine si ti-a cheltuit toti banii. Ce mai vrei mai mult de atat?”.