Dana Marijuana, internată la psihiatrie

Apropo.ro / 09.01.2014, 13:30
Dana Marijuana, internată la psihiatrie
Dana Coteanu alias Marijuana a ajuns internată la psihiatrie ca urmare a nerespectării tratamentului pe care îl urmează.

Dana Coteanu alias Marijuana este internată de două zile la Spitalul 9, la psihiatrie. Tatăl Danei declară că aceasta nu și-a respectat tratamentul pe care îl avea prescris de medici, drept urmare a ajuns la spital.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

De două zile e internată la Spitalul 9, și lui nici nu îi pasă de ea. Nu și-a luat tratamentul, nu și-a făcut injecțiile și a ajuns la spital. Nu e vorba de droguri, că nu a mai luat. Dar ea dacă nu își ia tratamentul, e ca și cum ar lua droguri. Ea în fiecare zi trebuie să ia medicamente, dacă nu, înnebunește. Nu știu cât o să stea! Să o țină acolo, că eu nu vreau să mai vină acasă sau să se ducă la bărbate-su”, a declarat Ion Coteanu, tatăl Danei, pentru ziarulring.ro.

Dana si Sebastian

Dana alături de soțul ei, Sebastian Jean

Acesta a mai declarat că în perioada în care a fost spitalizat, Dana și soțul ei i-au distrus locuința. „Cât am stat în spital, Dana a cărat tot din casă… A pus-o golanul ăla! A furat pentru el, e iubirea vieții ei. E în stare să mă omoare, numai să îi fie lui bine”, a mai spus Ion Coteanu.

„Nici nu vreau să mai aud de fata asta. Când iese din spital, să se ducă la golanul ei. Maică-sa din cauza ei a murit, eu am intrat în spital tot din cauza ei. E o proastă. Am băgat-o la două facultăți, niciuna nu a terminat-o. I-am dat mașină, apartament, i-am deschis magazin, ea nu mai are nimic, și-a bătut joc de tot. Dacă e proastă, așa îi trebuie. Să stea acasă, să se spânzure, să se arunce în fața metroului! O mamă trebuie să fie mamă, ea nu știe asta… N-am nevoie de curve în casa mea!”, a mai declarat tatăl Marijuanei.