Dana Marijuana, poze de la nuntă

Apropo.ro / 15.10.2012, 16:30
Dana Coteanu, alias Dana Marijuana, a a îmbrăcat rochia albă de mireasă. Nunta cu Sebastian a avut loc pe 13 octombrie.

Dana Coteanu (33 ani), alias Dana Marijuana, a programat nunta cu Jean Sebastian „Calul” (30 ani) într-o zi de 13 octombrie, ea nefiind o fire superstițioasă. Ceremonia religioasă a avut loc la biserica Bucur din Capitală.

Nunta s-a defășurat într-un cadru intim, alături de câțiva prieteni – 50 la număr. Tatăl Danei nu a fost prezent la nunta fiicei sale, el nefiind de acord cu căsătoria lor. Petrecerea de nuntă s-a desfășurat la restaurantul Izvorul Rece din București.

Dana si Jean Sebastian

Dana și Jean Sebastian

Nu mă duc la nunta lor, deși m-au invitat. Ce să caut acolo? El e o putoare, fiica mea plătește și nunta și chiria casei în care stau și mâncarea. Nici pe fiica Marijuanei, care locuiește cu mine de mică, nu o las să meargă. Păi, omul ăsta merită să-i devină tată vitreg? Mititica de ea mi-a povestit că, atunci când i se așază pe genunchi, lui i se umflă râma din pantaloni. Se excită cu nepoata mea pe picior, să-i fie rușine! Dacă îl prind, e vai de el!„, declara Ion Coteanu înaintea nunții.

E foarte gelos și invidios. Înnebunește când vede că Alessia se înțelege foarte bine cu Sebi, care o alintă Degețica„, spunea Dana, drept replică.

Învățată cu greutățile vieții, Dana a fost bucuroasă că a avut-o alături de ea pe Alessia, fiica ei dragă în vârstă de 7 ani.

Citește mai multe detalii despre nunta Danei Marijuana, pe Showbiz.ro