Dana Nălbaru, criticată dur: „Am fost absolut şocată de ridurile din jurul ochilor!” Reacţia vedetei

De: Cristiana Trifu / 24.09.2018, 14:00
Dana Nălbaru, criticată dur:
Dana Nălbaru a fost, din nou, blamată pentru felul în care arată. De data aceasta, medicul estetician Adina Alberts a criticat-o pe Dana Nălbaru ca are riduri,

 ”Dana Nălbaru a renunţat de mulţi ani să se gândească la felul în care îmbătrâneşte. Ea are copii, ok, toţi ne creştem copiii, dar la un moment dat copiii ne vor condamna pentru că nu am avut grijă de noi. Acum câţiva ani am întâlnit-o pe Dana la o emisiune şi am fost absolut şocată de numărul foarte mare de riduri pe care îl avea la colţul ochilor”, a spus Adina Alberts pentru viva.ro.

Dana Nălbaru, de nerecunoscut! Schimbare radicală – FOTO

Dana Nălbaru a ţinut să-i dea o replică acidă medicului, pe reţelele de socializare.

„Aseara, Sofia mi-a aratat acest link si ne-am uitat la el toti trei – eu, Dragos si ea. Ne-am amuzat, chiar daca e greu de crezut acest lucru (demult nu mai luam in serios astfel de comentarii) si apoi ne-am vazut de seara noastra de film. In dimineata asta, la cafea, m-am gandit ca trebuie sa ii acord doamnei o sansa: aceea de a o ajuta sa gandeasca de doua ori inainte de a vorbi in public. Daca acest mesaj va ajunge la ea (si sigur va ajunge caci presa preluatoare de stiri de pe facebook va avea grija de asta) ii transmit ca omenii sunt diferiti si au valori diferite in viata.

Eu ma numar printre aceia care stiu sa fie multumiti cu ce au, care stiu sa se bucure de prezent, ma numar printre femeile care inteleg ca timpul nu poate fi oprit si ca fiecare rid ascunde o poveste, ca a fi ingrijt are legatura cu curatenia corporala nu inseamna sa fii scos din tipla mereu. Eu sunt dintre aceia care vor sa isi traiasca varsta asa cum e ea si ma numar printre cei care au inteles ca ce ai inauntru e mult mai valoros decat ambalajul cu care te afisezi sau pe care, periodic, ti-l poti schimba.

Dincolo de aparenta discretie cu care incearca doamna sa analizeze felul in care arata o persoana publica (s-a nimerit sa fiu eu) exista un exemplu pe care aceasta il aduce in discutie si care reprezinta, de fapt, problema reala a societiatii moderne… Va invit sa va stresati mai putin, doamnelor, la gandul ca poate copiilor vostri le va fi rusine cu voi si sa va bucurati mai mult alaturi de ei, sa traiti cu ei cat puteti de mult aceasta viata simtind cu si pe propria piele ce inseama fii iubit neconditionat. Va imbratisez si va doresc o zi perfecta!”