Dana Nalbaru revine cu un nou album

Apropo.ro / 12.03.2008, 11:23
Dana Nalbaru revine pe piata muzicala cu un nou album, ce va fi lansat peste trei luni, dar si cu un nou single "Mai e o zi".

Dana Nalbaru isi va lansa urmatorul album peste aproximativ trei luni. Dupa o absenta de trei ani, timp in care s-a casatorit, a adus-o pe lume pe Sofia si a scos DVD-ul "Cum sa am grija de copilul meu", Dana revine pe piata muzicala cu un album caruia nu i-a dat inca numele, insa primul single este de-a dreptul demential "Mai e o zi".

La acest album a colaborat cu Florin (Class), Silviu si alti prieteni. Versurile pieselor sunt scrise chiar de ea si inspirate de stari, momente din viata, Sofia – fetita ei si a lui Dragos Bucur. Trupa de instrumentisti pe care o are alaturi este formata din Mache, Florin, Iulian si Catalin.

Ideea (detaliile) videoclipului este a lui Dragos Bucur. Aceasta a fost dezvoltata si dusa la capat de bunul lor prieten Mari Dinescu. Videoclipul piesei "Mai e o zi" a fost filmat in casa actorului si bunului lor prieten, Dan Bordeianu.

Povestea vidoclipului ne arata o Dana care a fost odata in Hi-Q, cu o viata agitata, cu o viata in care existau compromisuri, cu o viata plina de constrangeri si o Dana Nalbaru pe care o stim dezinvolta, plina de viata si care ne spune ca "Am invatat (si de la Dragos) ca in viata este bine sa faci lucruri care te pun pe tine in valoare si te fac sa te simti bine in pielea ta. Sa nu regreti niciodata ce faci".

Stilul pe care il va adopta in continuare este pop-rock (este mai aproape de felul ei de a fi) si o tunsoare in trend (sinceri sa fim o prinde pentru ca este energica).

Pe acest album exista o piesa dedicata in intregime impresarilor, pe care o canta impreuna cu Andrada (partea de hip-hop).

Dana Nalbaru s-a despartit in termeni amiabili de casa de discuri unde era. Tot ce va urma de acum incolo, va fi pe cont propriu.

Primul single "Mai e o zi" a fost deja auzit la posturi de televiziune. In forta vine si ce-l de-al doilea single (foarte curand).

Intrebata daca ar mai prezenta vreo emisiune tv, Dana a spus ca "Televiziunea este un microb ce te prinde. In cazul in care formatul mi-ar placea, de ce nu?".

Inconjurata de prieteni, Dana Nalbaru a gasit mereu forta interioara de a merge mai departe cu zambetul pe buze, asa cum ii sta bine.

Foto: Aurelian Galice

Trimite urari de martisor prin Free Sms!