Dana Nălbaru şi-a schimbat radical viaţa: „Stau la ţară şi, probabil, mă transform într-o ţărancă”

De: Cristiana Trifu / 22.09.2017, 10:26
Dana Nălbaru şi-a schimbat radical viaţa:
Dana Nălbaru şi-a schimbat total viaţa în ultimii ani. Vedeta şi-a îndreptat atenţia exclusiv spre familie.

Mai mult, a renunţat şi la casa din Capitală, mutându-şi reşedinţa la ţară unde şi-a găsit liniştea sufletească. Vedeta recunoaşte că a renunţat la tv şi intră foarte rar pe Internet.

Dragoş Bucur, dezvăluiri emoţionante despre boala de care suferă de 14 ani: „Mi-a schimbat viaţa. Sunt sătul de ace, injecţii, teste, nervi, dependenţă”

Dana Nălbaru şi-a retras DEFINITIV fiica de la şcoală: „Am retras-o pe Sofia de la şcoală. DE TOT!”

Dana Nălbaru, criticată că nu se îngrijeşte şi că arată precum o „servitoare“. Ce a răspuns artista? – FOTO

O poveste de dragoste emoţionantă! Cum a cucerit-o Dragoş Bucur pe Dana Nălbaru

Cum arată locuinţa ecologică a lui Dragoş Bucur şi a Danei Nălbaru. Casă este estimată la 300.000 euro

Dana Nălbaru (40 ani) şi soţul ei, actorul Dragoş Bucur (40 ani), au făcut o schimbare radicală în urmă cu patru ani. S-au mutat la ţară şi sunt mândri de căsuţa pe care şi-au ridicat-o cu propriile forţe.

“Casa noastră este situată între pădure şi lac. Avem o curte în care am plantat multe, multe flori, copacii sunt acum înfloriţi şi miroase a primăvară. În spatele curţii ne-am făcut o mică grădină şi pământul e foarte bun. Avem roşii, dovlecei, ardei, vinete, morcovi, castraveţi, ceapă, usturoi, mentă, lobodă, pătrunjel, leuştean, tarhon, oregano şi căpşune multe. Leurda şi urzicile le adunăm direct din pădure, proaspete. Toamna avem mere, piersici, caise, prune şi nuci. Facem compot, gemuri şi suc de roşii, toate adunate din curtea noastră. N-aş fi crezut că preocupările acestea casnice mă pot umple cu atât de multă energie pozitivă. Până acum o săptămână cumpăram de la vecini ouă dar, acum avem destul loc în curte, am decis să ne luăm propriile noastre găinuşe. Dragoş a construit un spaţiu în care stau găinile şi arată foarte cochet în curtea noastră verde.

Da, stau la ţară şi, probabil, mă transform într-o ţărancă dar, vă jur, niciodată nu am fost atât de fericită! Ieşim aproape în fiecare zi în pădure, ne plimbăm cu barca pe lac, bem un pahar de vin seara, sub cerul plin de stele, ascult în fiecare dimineaţă cum se trezeşte pădurea, vecinii mei îmi zâmbesc şi mă salută atunci când trec pe lângă ei. Dacă vreunul dintre voi simte că ceva lipseşte în viaţa sa, că un gol nu se umple, gândiţi-vă că poate e vremea să întoarceţi pagina vieţii voastre. Şi faceţi-o cu curaj şi în direcţia în care inima vă cheamă! Inima nu dă niciodată greş”, a declarat Dana Nălbaru.