Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au părăsit România: „Am decis să plecăm” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 29.01.2018, 10:48
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au părăsit România:
De 12 ani, Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt nedespărţiţi, se iubesc enorm şi au o familie minunată.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:3801:”

Recent Drago; Bucur s-a retras de la cârma emisiunii Dragoş Bucur ”Visuri la cheie” pentru a se dedica actoriei şi familiei. Alături de soţia Dana şi de cei trei copii ai lor, Bucur se află în capitala Olandei, Amsterdam, unde filmează o nouă peliculă.

Dragoş şi Dana Nălbaru s-au adaptat rapid în Olanda. Despre noua aventură au scris detalii pe blogul personal.

„Atunci cand crezi ca stii destule, viata face in asa fel si-ti arata cat de multe mai ai de invatat. Ca niciodata nu e prea mult, prea destul. Fiecare experienta pe care o traiesti are darul de a-ti cizela sufletul, chiar daca nu esti constient de acest lucru. Am invatat ca doar atunci cand pornesc pe un drum pot afla ce se afla la capatul lui, ca unele drumuri sunt pline de culoare si altele gri, ca unele-s in culori amestecate si ca oricum ar fi trebuie sa merg inainte. Si-am invatat sa ma bucur de drumul in sine, sa nu imi mai fixez targeturi pe termen lung sau sa imi fie teama de ce s-ar putea intampla pe parcurs.

4inaventura nu mai putea ramane asa si ne-a luat ceva timp pana sa ne asezam sa facem modificarile de rigoare pentru 5inaventura. Nu ne-am grabit sa scriem despre noi desi multi ne-au spus ca ar trebui sa o facem mai des. Ne bucuram ca suntem inspiratie pentru unii oameni, speram intr-un sens bun, dar nu promitem ca ne vom pune intreaga “viata pe tapet”. Spuneam ca suntem cinci in aventura acum. Suntem noi:

Alina-Daniela, dar toti imi spun Dana. Sotul meu, Dragos-George si unii ii mai spun, habar n-am de ce, Bogdan.