Dana Nălbaru și Dragoș Bucur știu că „Dragostea durează cel puțin 7 ani!”

Apropo.ro / 18.12.2012, 15:00
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur știu că
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din peisajul monden românesc. Pentru ei, dragostea durează mai mult de trei ani...

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt protagoniștii producției locale de la Film Cafe „Îndrăgostiți ca-n filme”, unde vor interpreta situații de viață inedite, spontane și amuzante. Serialul a fost difuzat la începutul lunii decembrie și va fi reluat în ianuarie 2013.

Despre povestea lor de cuplu, din viața reală, Dragoș Bucur spune că a fost dragoste la prima vedere: „Ne-am îndrăgostit la prima vedere! Știm că sună puțin a clișeu, dar ăsta este adevărul, ne-am văzut la un casting și câteva luni ne-am gândit doar unul la celălat. Trei luni mai târziu ne-am întâlnit în trafic și de atunci suntem împreună„.

Dana si Dragos

Luând ca exemplu cartea „Dragostea durează trei ani”, Dragoș ține să demoleze „mitul”, motivând prin propriul lui exemplu că ea durează cel puțin 7 ani.

Oamenii ar face orice să vândă un produs, chiar să spună că dragostea durează trei ani! Pot spune sigur că durează cel puțin 7 ani, mai departe rămâne de văzut...”, declară Dragoș pentru protvmagazin.ro.

Dana Nălbaru terminat de scris prima carte de povești pentru copii pe care o va lansa în primăvara lui 2013. În plan muzical, pregătește piese noi cu Hi Q, dar și un album solo, cu cântece compuse de ea în ultimii doi ani…

Citește mai multe detalii despre Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, despre dragoste și carieră, pe protvmagazin.ro