Dana Nalbaru: „Suntem aproape de finalizarea unui nou album Hi-Q” (Interviu)

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 29.08.2011, 11:40
Dana Nalbaru:
Dana Nalbaru a oferit un interviu in exclusivitate site-ului Showbiz.ro, in care a vorbit despre viata profesionala, dar si despre fetita ei Sofia.

Showbiz: – Cum va pregatiti profesional pentru toamna?

Dana Nalbaru: Lucram foarte mult. In afara de faptul ca la fiecare sfarsit de saptamana suntem plecati prin tara cu spectacole, in timpul saptamanii ne aflam in studio si suntem foarte aproape de finalizarea unui nou album Hi-Q, care va avea o abordare noua, un stil si un sound diferit de ce a facut Hi-Q pana acum. Surprizele se vor tine lant incepand cu aceasta toamna deoarece albumul cel nou nu este singurul material la care lucram… Toate vor fi aratate publicului nostru la momentul potrivit.

Dana Nalbaru

Dana Nalbaru

Showbiz: – Pana acum, unde ati avut cel mai multe concerte?

Dana Nalbaru: Avem concerte in toata tara, o strabatem dintr-un capat in altul. Daca ar fi sa fac o medie, cred ca cele mai multe au fost in Moldova.

Showbiz: – Fetita ta a mers la vreun concert cu tine?

Dana Nalbaru: Da, pe Sofia o iau cu mine la spectacolele care sunt in Bucuresti si in apropiere. Incerc sa o iau cu mine de cate ori pot si cand nu este obositor pentru ea, dar acest lucru nu se intampla foarte des… Prefer sa o las sa se joace in curte sau sa-si viziteze prietenii, in loc sa o tin cu mine ore in sir pe masina.

Citeste interviul integral cu Dana Nalbaru, pe Showbiz.ro!