Dana Războiu, 41 de ani: “E fantastic să nu mai ai celulită la vârsta mea.”Care e secretul?

De: Alexandra Necsoiu / 14.06.2017, 12:43
Dana Războiu, 41 de ani: “E fantastic să nu mai ai celulită la vârsta mea.”Care e secretul?
Dana Războiu s-a retras din televiziune în urmă cu mai mulţi ani, ca să se dedice familiei. La 41 de ani se pare că fosta prezentatoare a descoperit elixirul tinereţii.

Vedeta a dezvăluit că este vegetariană de mai multe luni, iar legumele şi fructele au ajutat-o să ajungă la un trup fără cusur.

„În televiziune viaţa este dezechilibrată. E mult stres, foarte mult stres. M-am retras din viaţa publică. Am revenit de jumătate de an şi am descoperit Instagramul. Am un blog. E recent lansat. Din septembrie sunt vegană. M-am întâlnit cu o prietenă şi mi-a spus că a slăbit, nu mai are celulită. Am zis să încerc şi eu. E o dietă care se potriveşte doar unor oameni. Eu am renunţat la carne, e uluitor pentru mine. Nu a fost greu. E fantastic să nu mai ai celulită la vârsta mea. Vreau atunci când mor, copiii mei să fie bătrâni. Mănânc şi cartofi prăjiţi, dar mai rar. Dimineaţa mănânc iaurt cu seminţe de chia, cu fructe. Sunt foarte sănătoase. Nu îmi calculez caloriile. La prânz mănânc supă cremă de broccoli, de mazăre, sunt foarte simplu de preparat. Seara mănânc legume, supe. Mănânc migdale, alune, au foarte multe proteine. Merg şi la sală”, a povestit Dana Războiu la Antena Stars.