Dana Războiu: „Am crescut într-o familie cu multă violenţă, abia aşteptam să plec de acasă”

De: Cristiana Trifu / 26.03.2018, 12:49
Dana Războiu: „Am crescut într-o familie cu multă violenţă, abia aşteptam să plec de acasă
Dana Războiu, una dintre cele mai bune ştiriste din ţară, a dat televiziunea pe concursurile de robotică, la care participă şi fiul ei cel mare.

Într-un interviu pentru Weekend adevarul, vedeta a mărturisit că a avut o copilărie grea marcată de violenţe.

„Eu m-am desprins de părinţi. Odată plecată la Timişoara nu prea m-am mai întors în Arad, nu prea am mai ţinut legătura cu ei, vorbeam destul de rar. Eu mi-am dorit foarte mult să plec de acasă, am trăit într-o familie tensionată, cu multe conflicte, cu multe certuri, cu violenţă foarte multă, verbală şi chiar fizică.”

Dana Războiu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre experienţa nefericită pe care a avut-o cu sistemul medical românesc, din cauza căruia fiul său nu a fost diagnosticat la timp cu o malformaţie de aortă, ceea ce i-ar fi putut fi fatal.

„Copilul meu cel mic s-a născut cu o malformaţie de aortă care nu a fost depistată aici, deşi medicii din Viena mi-au spus că trebuia depistată la un control de rutină printr-o simplă manevră”, a povestit Dana Războiu la Digi24.

Dieta Danei Războiu! La 41 de ani are 49 de kilograme – FOTO

Ştirista este căsătorită cu afaceristul Bogdan Enoiu. Atât Dana Războiu, cât şi Bogdan Enoiu au, din căsătoriile anterioare, câte un copil: Victor – băiatul Danei – şi Andrei – fiul lui Bogdan. Dana Războiu a fost căsătorită anterior cu Ovidiu Brânzan, fost ministru al Sănătăţii, de care a divorţat în 2005.

Foto Facebook