Dana Razboiu despre situația prezentatorilor din TVR

Apropo.ro / 09.01.2006, 11:15
Dana Razboiu despre situația prezentatorilor din TVR
Trebuia sa ne vedem cu Dana dupa Jurnal, într-o cafenea. Nu am luat în calcul ca respectivul local închidea la opt. Pe deasupra, Dana își dorea sa-l vada înainte de culcare pe Victor. Așa ca am mers la ea acasa, am asistat la baița lui Vic și am putut sa ne

Trebuia sa ne vedem cu Dana dupa Jurnal, într-o cafenea. Nu am luat în calcul ca respectivul local închidea la opt. Pe deasupra, Dana își dorea sa-l vada înainte de culcare pe Victor. Așa ca am mers la ea acasa, am asistat la baița lui Vic și am putut sa ne întindem în tihna la vorba de-abia dupa ce piticul a adormit.

Ce ai facut de sarbatori?

Am fost la Bran, în țara. Cu un grup de prieteni… Agro-turism, a fost foarte frumos. Dar mie îmi place vara mai mult. Iarna nici nu am mai fost pana acum la Bran. Probabil ca era mult mai frumos daca era zapada. Am stat cinci zile și m-am odihnit. Cinci zile mi s-a parut destul de mult, dupa un an fara concediu. Am citit și m-am odihnit. De Craciun am stat cu „piticul”, cu Vic, am stat acasa, am împodobit bradul. A venit Moș Craciun, i-a adus un sac de cadouri. Au venit nașii lui, niște prieteni, a fost frumos, i-am adunat la serbare.

Tu ce ai primit de Craciun?

Haine. Și atenția prietenilor.

Ce dorința ți-ai pus la miezul nopții, în noaptea de Revelion?

Nici o dorința. Dar pot sa-mi pun acum.

Ce-ți dorești pentru anul asta?

Tot ce-și dorește un om normal. Sanatate în paguba doctorilor, fericire de uimit trecutul și prosperitate de înnebunit fiscul.

Cu dragostea cum mai stai? Bat pretendenții la ușa?

Mai, nu vreau sa mai vorbesc despre viața mea privata și cer înțelegere. Singura persoana din viața mea despre care mai vorbesc, este Victor, despre care pot sa-ți vorbesc de dimineața pana seara, dar nu știu daca intereseaza pe cineva.

Îți mai dorești și alți copii?

Da, îmi doresc trei copii. Nu știu cand și cu cine, dar fac sigur înca doi copii. Nu știu cand. Candva. O sa vina. E timp și pentru asta.

Ti-ai schimbat coafura… Și am înțeles ca nu ți-ai dorit foarte tare lucrul asta.

Ba nu neaparat. Coafura mea e aceeași, dar în loc sa-mi las bretonul pe frunte, mi-l dau într-o parte. Asta e tot.

Afla totul despre prezentatorii TVR numai din

Tags: