Dana Rogoz a născut un băiețel!

Apropo.ro / 02.03.2014, 14:00
Sâmbătă seara, Dana Rogoz a dat nastere unui baietel perfect sanatos, la un spital privat din Capitală.

Vedeta ProTV Internațional a născut prin cezariană, iar cel mic, care va purta numele Vlad Luca, a venit pe lume pe data de 1 martie, la ora 20:00, cântărind 2,980 kilograme și având 48 centimeri.

Dana Rogoz

Dana a primit astfel cel mai frumos cadou de Mărțișor, mai ales că micuțul a primit nota 10 la scorul Apgar.

El a luat toată familia prin surprindere, pentru că Dana s-a dus pentru un control și medicii i-au spus că o vor opri la spital și că va naște.

Vlad Luca

„Simt ca se apropie momentul… (…) Azi am fost foarte emotionata la ecografie, tocmai pentru ca stiam ca e ultima. Si ca data viitoare o sa-l vad direct in bratele mele. Gandul e coplesitor. Iar emotiile mele firesti au fost dublate de vestea ca …deja am contractii! Adica durerile pe care le-am simtit in ultima saptamana si pe care ma feream sa le numesc contractii sunt semnul ca Perfectu” nostru s-ar putea să vină mai repede decât era planuit. Pe scurt, doctorita a inceput fraza cu „Daca la noapte…ma suni!”, scria Dana Rogoz, săprămâna trecută.

„O sa fie mărțișorul vieții mele, cel mai frumos mărțișor pe care puteam să-l primesc vreodată. Dar e și mărțișorul ei. Pentru ea a venit la momentul potrivit, la început de primăvară”, a spus mama Danei Rogoz, pentru Pro TV.