Dana Rogoz face paste cu vodcă

Apropo.ro / 31.01.2012, 11:29
Dana Rogoz face paste cu vodcă
Ii place să gătească şi uneori o apucă bucătăreala la miezul nopţii. Astfel se relaxează Dana Rogoz după o zi agitată. A devenit expertă în sushi şi preparate inedited precum pastele cu vodcă!

Intr-un interviu pentru revista „Ce se întamplă, doctore?”, Dana Rogoz a povestit cât de mult îi place să gătească. „Am constatat că gătitul mă relaxează, mai ales după o zi agitateă. In plus, mi se pare foarte simplu. Ce poate fi mai uşor decât să faci o salată sau să pui ceva la cuptor? Acum mă aflu în perioada în care pregătesc dulciuri – de la torturi, la bombone, trufe. Sunt din generaţia nouă care stă cu Ipad-ul în bucătărie. Mă uit pe You Tube şi încerc să fac reţete”, spune Rogoz.

Dana RogozVedeta a mai adăugat faptul că nu încearcă reţete complicate, de genul sarmalelor, aşa că atunci când are oaspeţI la masă şi-a propus să-i surprindă cu diverse alte delicatese culinare. „Vin cu nebunii de tipul paste cu vodcă şi toţi rămân surprinşi pentru că nu ştiu cum ar trebui să fie gustul. Sau fac salate cu dressing de portocale, muştar şi ulei, sushi”, a mai povestit Dana Rogoz pentru „Ce se întamplă, doctore?”.