Dana Rogoz s-a măritat cu regizorul Radu Dragomir (Poze)

De: Gabriela Voicu / 15.07.2012, 11:21
Dana Rogoz s-a măritat cu regizorul Radu Dragomir, după o relație de opt ani, la Palatul Mogoșoaia.

Dana Rogoz este, de ieri, Dana Dragomir! După o relație de opt ani cu regizorul Radu Dragomir, „Abramburica” a îmbrăcat rochia de mireasă, iar petrecerea de nuntă a avut loc la Mogoșoaia.

Evenimentul s-a desfășurat în secret pentru că Dana și Radu nu și-au dorit presă la nuntă.

Dana a avut cinci domnișoare de onoare, printre care Adela Popescu și Laura Cosoi, pregătind o petrecere de vis într-un cadru romantic.

Vezi mai multe poze

Dana Rogoz și Radu Dragomir

Decorul a inclus colivii, felinare albe și flori de câmp, mese și scaune albe din lemn, amplasate într-un cort mare, alb, iar servirea a fost în regim de bufet suedez, cu multe salate și brioșe colorate la desert.

Rochița purtată de Dana în ziua nunții sale a fost o creație Parlor by Veronica Zaharia și a fost potrivită atât cu personalitatea și sufletul Danei, dar și cu locul și atmosfera de la nunta ei.

Buchetul a fost la fel de simplu și frumos, iar în păr Dana a purtat, așa cum a promis, o mică bijuterie vintage.

Nunta Danei Rogoz a avut loc la Palatul Mogoșoaia

Mirii au deschis seara îmbrățișați și fericiți, pe acordurile unei melodii cu însemnătate pentru ei.

Un moment impresionant al serii a fost dansul Danei Rogoz cu cel al „Magicianului” Marian Ralea care au renăscut pentru câteva minute și s-au lăsat cuprinși de emoțiile trecutului.

De la petrecere nu au lipsit Andreea Esca și Alexandre Eram, Cabral și Andreea Ibacka, Adela Popescu și Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Amalia Enache, Iulia Vintur, Răzvan Fodor, Pavel Bartoș, Adelina Chivu, Alina Chivulescu, Aylin Cadar, prietenii cei mai apropiați și familiile celor doi miri.