Dana Rogoz şi-a făcut ziua cu sushi

Apropo.ro / 28.09.2008, 02:02
Dana Rogoz şi-a făcut ziua cu sushi
Între filmările la comedia “Îngeraşii”, prezentarea festivalului “Chicago’s Taste of Romania” şi pregătirea noului sezon al emi­siunii “De suflet” de la PRO TV Interna­ţional, Dana a avut timp să-şi serbeze ziua de naştere alături de cei dragi.

Chiar pe 26 septembrie, cînd a împlinit 23 de ani, inter­preta personajului Ingrid a sărbătorit pe platoul de filmare, înconjurată de mulţi “îngeraşi”. În weekend, şi-a invitat fraţii, părinţii şi prietenele cele mai bune, cărora le-am pregătit sushi.

Vedeta s-a întors din America, unde a prezentat festivalul ”Chicago’s Taste of Romania”, organizat de Branko Podrumedic. ”Am aflat atîtea poveşti interesante de viaţă şi m-am bucurat foarte mult să stau de vorbă cu români pentru care a se uita la PRO TV Internaţional nu este doar un mijloc de a se relaxa, ci este un mod de a păstra legătura cu ţara, cu cei dragi şi de a auzi vorbindu-se româneşte”, povesteşte Dana.

Ea şi-a cunoscut în Chicago un fan din Mexic, care a văzut-o la ediţia internaţională ”Dansez pentru tine” şi care este căsătorit cu o româncă.