Dana Rogoz va juca într-un film cu Matt Damon și Christoph Waltz

De: Mia Nicolescu / 19.11.2012, 09:19
Dana Rogoz va juca într-un film cu Matt Damon și Christoph Waltz
Dana Rogoz a dezvăluit că va juca în filmul "The Zero Theoreme", regizat de Terry Gilliam, alături de Matt Damon și Christoph Waltz

Blogul Danei Rogoz a împlinit doi ani, iar momentul nu a trecut nemarcat. Special pentru utilizatorii ei, Dana a postat cu această ocazie o fotografie împreună cu Christoph Waltz, alături de care joacă în filmul „The Zero Theoreme”.

Dar suprizele pentru fanii ei nu s-au oprit aici, pentru ca frumoasa blondă s-a pregătit minuțios pentru această aniversare.

„Am adunat într-un post 100 de ținute din ultimul an, puse în ordine cronologică. Puteți vedea cum a trecut anul peste mine: cum s-au schimbat anotimpurile, cum m-am schimbat eu, care au fost cele mai importante momente din viața mea, care au fost călătoriile anului. Jur că pentru mine e un moment foarte emoționant”, a mărturisit sincer Dana.

Pentru că acesta a fost locul ales de ea în care a anunțat că se va căsători, pentru că aici au apărut pentru prima dată pozele de la nunta ei sau din luna de miere, tot aici Dana Rogoz a ales să dezvăluie că va juca în filmul „The Zero Theoreme”, regizat de Terry Gilliam, alături de nume răsunătoare precum Matt Damon și Christoph Waltz, câștigătorul premiului Oscar pentru rolul din „Inglorious Bastards”.

HEPTA: Matt Damon

„Nu pot să vă spun cât de fericită am fost când am primit telefon că am luat casting-ul. Sincer, nici nu am vrut să-mi fac speranțe. Eu m-aș fi simțit oricum privilegiată și doar să pot asista la o zi de filmare, să pot să-i urmăresc din spatele camerei pe acești artiști. Am început să țip prin casă de fericire când am aflat că voi juca”, a scris Dana Rogoz pe blogul său.