Dana Săvuică a sărbătorit 19 ani de căsnicie în Rhodos

Apropo.ro / 29.06.2012, 08:00
Dana Săvuică a sărbătorit 19 ani de căsnicie în Rhodos
Dana Săvuică a avut parte de-o vacanţă liniştită şi specială în Grecia, în Rhodos, numită şi Insula Soarelui. Vedeta şi soţul ei au sărbătorit astfel 19 ani de căsnicie.

Dana SavuicaCei doi soţi s-au răsfăţat din plin în sejurul romantic şi s-au cazat la un hotel de cinci stele, unde au beneficiat de toate serviciile şi s-au răsfăţat la plajă, s-au plimbat cu jeep-ul ,au făcut turul insulei şi au admirat peisajul.

Dana Savuica„Rhodos, numită şi Insula Soarelui, a fost destinaţia pe care am ales-o pentru a sărbători 19 ani de căsnicie cu Răzvan. Agenţia de turism la care am apelat ne-a recomandat Kresten Royal Hotel and Spa, un hotel de cinci stele, situat la 6 km de Oraşul Vechi Rhodos, cu vedere la Marea Mediterană. Am închiriat un jeep Jimny Suzuki, cu care am făcut turul insulei, vizitând coasta de vest cu deschidere către marea Egee, ajungând la Parcul cu Fluturi, la castelul Monolitos, trecând prin sate pitoreşti, cocoţate pe dealuri şi munţi, pline cu livezi de măslini, portocali şi lămâI”, povesteşte Dana Savuică.

Dana Savuica„Am ajuns în sudul insulei, unde la Prasonisi am văzut un fenomen natural inedit, şi anume întâlnirea celor două mări, Egee şi Mediterană, fiecare parcă încercându-şi forţa asupra celeilalte…In plimbările noastre am nimerit la o lagună numită dupa actorul Anthony Quinn, acesta vizitând insula cu prilejul filmărilor la „Tunurile din Navarone”, în 1960″, a mai spus Săvuică.

Foto: Arhiva personală

Dana Popa