Dana Săvuică: „Am momente când cad în depresie, nu-mi vine să mai ies din casă. Îmi plâng de milă”

De: Cristiana Trifu / 10.01.2018, 15:06
Dana Săvuică: „Am momente când cad în depresie, nu-mi vine să mai ies din casă. Îmi plâng de milă
Fostul fotomodel Dana Săvuică a divorţat de Răzvan Stanciu după 22 de ani de mariaj.

Ea e prima femeie din România ce s-a dezbrăcat pentru Playboy! Nu şi-a pierdut formele apetisante! Şi acum pozează ca pentru revistele PORNO!

Dana Săvuică, senzaţie pe plajă la Mamaia! A rămas topless

Dana Săvuică este dispusă să o ia de la capăt, cu toate că a trecut peste un divorţ dureros. Ea spune că iubirea trădată se transformă foarte uşor într-o stană de piatră. 

„Am momente când cad în depresie, nu-mi vine să mai ies din casă sau stau cu nasul în pernă, plângându-mi de milă. Mă enervez pe mine, mă revolt, ştiind că sunt patetică, dar uneori e bine să plângi, să te descarci şi astfel. Nimeni nu este perfect. Nimeni nu are o viaţă perfectă. Încep cu aceste gânduri, apoi mă trezesc şi mă uit la o comedie bună sau la o dramă. Atunci îmi dau seama că unii au mult mai puţin decât mine, au probleme mai mari şi ale mele încep să pară ridicole. Mă uit în oglindă şi îmi vorbesc, mă auto impulsionez. Apoi pun mâna pe telefon şi îmi sun familia sau prietenii.”

Vedeta, care trăieşte în prezent o nouă poveste de iubire, a descris cum este ea atunci când iubeşte. 

„Nu ştiu ce să zic decât că viaţa mi-a arătat că iubirea capată mai multe forme, că pot iubi diferit, pasional sau tăcut, că iubirea îmi dă aripi, dar mă şi răneşte teribil dacă simt că nu este primită, simţită sau respectată. Vărsătorul din mine iubeşte total, dar când ajunge la final, mai ales dacă simte că iubirea este trădată, iubirea se transformă într-o stană de piatră, rămânând pe cărarea vieţii, undeva în trecut. Ofer prietenie sinceră, sunt loială, sunt serioasă, deşi par uşor superficială (uneori, asta se datorează timidităţii şi nu falsităţii), sunt muncitoare şi foarte ambiţioasă şi nu mă las până nu văd rezultatul muncii mele concretizat din visul pe care l-am avut în realitate”, a spus Dana Săvuică pentru life.ro.