Dana Săvuică crede în steaua ei

Apropo.ro / 19.02.2013, 11:48
Dana Săvuică crede în steaua ei
Pe măsură ce trece timpul, Dana arată din ce în ce mai bine. Nu este adepta dietelor şi nici nu-şi petrece toată ziua în sala de fitness. Ce face în schimb? Ne spune chiar ea!

Dana Savuica

– Care este secretul frumuseţii tale? Cum te întreţii şi de la ce te abţii pentru a-ţi „proteja” silueta?
Frumuseţea este un dar de la natură care trebuie păstrată cu grijă şi întreţinută. Sunt conştientă că timpul nu stă pe loc aşa că, în afară de întreţinerea obişnuită pe care o facem cu toţii acasă, sunt adepta micilor intervenţii non-invazive pe care ştiinţa le-a dezvoltat în domeniul frumuseţii, având o relaţie specială cu dr. dermato-estetican Lavinia Zalupca de la Miko Med pe care o vizitez odată la 4-5 luni pentru un retuş care cuprinde terapii de genul revitalizare a pielii. Imaginea contează enorm, mai ales la o femeie, astfel că este necesar să merg la salonul de beauty cel puţin odată pe săptămână pentru întreţinerea părului, prin creme, măşti hidratante şi coafură impecabilă, nu mai zic de manichiură. Recent am descoperit un truc pentru a avea tot timpul o manichiură impecabilă, prin construcţia de unghie şi ojă permanentă, plus mi s-au aplicat gene naturale lungi, fir cu fir, printre genele mele, pentru un aspect de gene rimelate tot timpul.

Dana Savuica

– Cum arată meniul tău într-o zi? Ce mănânci dimineaţa, la prânz şi seara?

Nu sunt adepta dietelor, mănânc ce îmi place dar puţin şi des. Am grijă să mă consult cu nutriţionistul meu, dr. Michael Aharon de la Miko Med, care aplică o terapie specială şi anume acupunctură la lobul urechii pentru controlul poftei de mâncare şi stabilirea unui meniu personalizat care include tot ceea ce îmi place dar în cantităţile recomandate pentru organismul meu, în funcţie de toţi factorii care pot cauza sau dăuna sănătăţii mele.

– Cât de des faci sport şi ce anume? Mergi la sală, faci jogging, yoga, pillates, etc?
În general practic sportul în natură, plimbări dese prin parc, light jogging, bicicletă şi înot.

Dana Savuica

– Care este sfatul cel mai de preţ pe care i l-ai dat fiicei tale şi care reflectă experienţa ta de viaţă?
Să nu se arunce cu capul înainte, să nu alerge după doi „iepuri”, să nu creadă decât în ea şi să îşi ţină cărţile de joc ascunse. Plus deviza mea, „sky is the limit”.

– Şi care e cel mai pretios sfat pe care ţi l-a dat mama ta?
Să fiu stăpână pe mine, indiferent de ceea ce zice lumea. Să cred în steaua mea.

Dana Popa