Dana Săvuică: ”După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar”

Apropo.ro / 11.07.2018, 11:10
Dana Săvuică: ”După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar”
Dana Săvuică vine astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, emisiune prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1, unde îşi împărtăşeşte povestea de viaţă.

Născută într-o familie de diplomaţi, şi-a petrecut copilăria alături de părinţii aflaţi în misiune în Asia. Şcoala a făcut-o în România, în perioada facultăţii a avut primul contact cu modellingul, iar ulterior şi-a deschis o afacere în domeniu.

Dana Săvuică şi Răzvan Stanciu au spus adio unei relaţii de 25 de ani, din care 22 i-au împărţit din postura de soţ şi soţie. Au rezolvat divorţul rapid, discret, la notar, la sfârşitul anului 2015. Dana şi Răzvan au împreună o fiică, Julie,  de 23 de ani.

”După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei”, a declarat Dana.

Despre povestea ei de dragoste şi de viaţă, dar şi despre cum a trecut peste despărţire, Dana Săvuică vorbeşte astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1.
Tot astăzi, Mirela Vaida îl are invitat în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste” şi pe Antonio Dos Santos. Deşi viaţa lui a fost una nefericită, acesta a cunoscut sentimentul iubirii, la 21 de ani, când a întâlnit-o pe Daniela, de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut în Tunisia, ea fiind componentă a baletului din România. Daniela, o româncă înaltă şi frumoasă, venise în Tunisia pentru a dansa, în ciuda faptului că părinţii ei încercaseră să o împiedice până atunci. La început, deşi brazilianului i-a căzut cu tronc, Daniela nu i-a acordat deloc atenţie. A fost o chimie între ei, dar după terminarea contractului aceasta s-a întors în România.
Despre cum s-au reîntâlnit şi cum au ajuns să-şi întemeieze o familie, Antonio şi Daniela vorbesc astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1.