Dana Săvuică şi-a lansat cartea de debut în prezenţa tatălui său

Apropo.ro / 12.06.2018, 15:30
Dana Săvuică şi-a lansat cartea de debut în prezenţa tatălui său
Saptamana trecuta, Dana Savuica si-a lansat la Bookfest cartea de debut : « Din calatoriile unei femei cu suflet de copil ». Evenimentul a avut loc la standul Editurii Univers, vedeta avandu-i alaturi pe prietenii sai apropiati, pe tatal si pe sora sa in prezenta presei care a fost foarte interesata de noua ‘haina’ pe care a imbracat-o Dana, aceea de scriitor. Printre personalitatile prezente la eveniment s-au remarcat si ambasadorii tarilor Indonezia, Tailanda, Pakistan si Tunisia, invitati de tatal Danei pentru a asista la debutul ei scriitoricesc cat si pentru a le oferi cartea in care se regasesc povestile inspirate din cultura si traditiile tarilor lor. Invitaţii speciali care s-au adresat publicului la evenimentul de lansare au fost scriitorul si jurnalistul Dan Silviu Boerescu si E.S Ambasador George Savuica, tatal Danei.

Inspirata din viata pe care a trait-o, Dana Savuica a “evadat” prin scris, asternand pe hartie gandurile si fanteziile ei din copilarie pana in prezent. Astfel, timp de un an de zile, cartea cu  emotii si franturi  din viata  Danei Savuica a fost scrisa la foc continuu. Ce a iesit pare sa fie cu mult peste asteptari. Chiar si Dan Boerescu a spus la evenimentul de lansare al cartii ca Dana Savuica s-a intrecut pe sine, ca poate mai mult si facand o paralela intre prima ei carte si prima coperta Playboy, Boerescu a afirmat: “Am ales-o pe Dana pe prima coperta a revistei pentru ca nu am dorit doar o fata frumoasa si atat. Ci o femeie  eleganta si inteligenta”. Intregul speech al lui Dan Boerescu il puteti urmari aici: https://www.facebook. com/dana.stanciu/videos/101554 22959771615/

Nici tatal Danei Savuica nu s-a lasat mai prejos cu declaratiile, afirmand cu emotie in glas ca isi iubeste fiica si ca ii seamana intru totul, fiind foarte curajoasa. In plus, ne-a asigurat ca fiica sa nu se opreste aici!

„Am avut emotii foarte mari la lansarea cartii mele intrucat am ajuns la o rascruce de drumuri, aventurandu-ma intr-un domeniu nou in care publicul telespectator se schimba cu cel cititor. Am descoperit ca imi place sa scriu si mi-am propus sa imi depasesc teama de a iesi la rampa, continuand aceasta aventura a scrisului poate printr-un alt volum „Din calatoriile unei femei cu suflet de copil”, pe care il voi scrie  in viitor. Asa cum a spus si invitatul meu la lansare, scriitorul Dan Silviu Boerescu, am multe de povestit si acest lucru imi da certitudinea ca trebuie sa continui. Aceasta prima carte este un tribut adus tatalui meu pe care il asemuiesc in carte cu un super erou. Am ales evenimente din viata mea care mi-au marcat existenta si consider ca aceasta carte poate insufla cititorului dorinta de autocunoastere si speranta intr-o cucerire de noi orizonturi. Este o carte scrisa cu suflet, rascolind amintirile unui copil dar cu ratiunea femeii care traieste in prezent. Cartea este o autofictiune, fiind imbogatita si cu personaje si evenimente inchipuite.” ne declara autoarea.

Cartea “Din calatoriile unei femei cu suflet de copil” este prezenta in librarii si pe www.edituraunivers.ro.