„Dance”, o provocare estivală marca Alexandra Stan!

De: Cătălina Matei / 26.07.2014, 08:00
Alexandra Stan a lansat, recent, cel mai nou videoclip al său, "Dance". În ton cu muzica şi versurile, clipul piesei este plin de culoare şi dans.

O explozie de energie şi de sex appeal, noul video al Alexandrei Stan, regizat de Khaled Mokhtar, aduce o doză de prospeţime acestei veri.

Caracterul clubbin’, versurile optimiste şi videoclipul provocator fac ca piesa „Dance” să fie perfectă pentru sezonul estival.

Totodată, look-ul fresh şi atitudinea încrezătoare ale Alexandrei Stan conferă clipului vitalitate, pe care artistă reuşeşte să o transmită publicului în timpul fiecărui concert al său.

Filmările noului videoclip al Alexandrei Stan au fost realizate, timp de trei zile, în trei locaţii din Bucureşti. În ceea ce priveşte coregrafia, aceasta este semnată de Emil Rengle, acelaşi autor al mişcărilor din „Thanks For Leaving” şi „Cherry Pop”.

„Dance” este cel de-al treilea videoclip pe care Alexandra Stan îl prezintă publicului în acest an. Piesa este o invitaţie la dans pe care artistă o adresează fanilor din întrega lume, iar single-ul vine cu o notă fresh şi un ritm alert, elemente ce transmit multă energie şi bună-dispoziţie.

Piesa „Dance” a fost compusă de Alexandra Stan împreună cu Alexandru Cotoi, Erik Lidbom, Mika Moupondo, LeeAnna James şi Cosmin Băsăşteanu, iar producţia acesteia a fost realizată de Alexandru Cotoi (Fonogram Studios) şi Erik Lidbom.

Single-ul „Dance” a fost lansat mai întâi în Japonia, pe 16 iulie, unde se află deja pe primul loc în topul celor mai ascultate piese dance de pe iTunes.