DanceMasters 2012: Cel mai mare concurs de dans, la Sala Polivalentă

Apropo.ro / 30.03.2012, 16:00
DanceMasters este cel mai mare concurs de dans sportiv din România, iar anul acesta se va desfășura la Sala Polivalentă, între 30 martie și 1 aprilie 2012.

DanceMasters, Open International de dans sportiv, se află la ediția cu numărul 9. Este o competiție internationala de dans sportiv in calendarul FRDS, organizata in Romania inca din 2003 sub egida Federatiei Mondiala de Dans Sportiv WDSF, la initiativa Cluburilor de Dans Sportiv „Phoenix” si „Pas in Doi”, precum si a lui Bogdan Paun, antreprenor de dans sportiv.

DanceMasters este cea mai bine cotată competiție de dans sportiv din țară, beneficiind de cea mai aleasă participare.

Emanuel Valeri și Tania Kehlet

Emanuel Valeri și Tania Kehlet

Cele trei zile de concurs se vor desfășura pe categorii, unde vor dansa peste 2.000 de participanți înscriși în concurs, de toate vârstele, din 20 de țări. Vor fi prezenți 50 de arbitri din întreaga lume.

Evenimentul va avea următorul program: vineri de la 13.00 și până la ora 22.00, iar sâmbătă și duminică de la 9.00 până la ora 23.00.

Sâmbătă și duminică vor avea loc Galele Laureatilor unde, începand cu ora 19:00, dansează cei mai buni dintre concurenți. Se întrec finaliștii de la categoriile latino și standard.

În finale vor concura perechi situate în vârful piramidei dansului sportiv, inclusiv perechea numărul unu mondial la standard Emanuel Valeri și Tania Kehlet.

În cadrul concursului vor fi competiții de standard: vals englezesc, vals vienez, tango, slowfox, quick step și competitii de latino: samba, chacha, rumba și jive.

Organizatorii anunță și un show de acrobație cu Scoala de Circ Buduruși. Biletele costă între 50 și 100 de lei și pot fi cumpărate prin rețeaua Eventim.