Danciu si Cornel Dobre ramîn la Galati

Apropo.ro / 23.07.2004, 10:48
Danciu si Cornel Dobre ramîn la Galati
Președintele gruparii Oțelul Galați, Nicolai Boghici, a declarat ca jucatorii Ciprian Danciu și Cornel Dobre vor ramîne și în sezonul urmator la formația galațeana. "Am purtat o discuție cu Nețoiu și cred ca rugamințile mele l-au

Președintele gruparii Oțelul Galați, Nicolai Boghici, a declarat ca jucatorii Ciprian Danciu și Cornel Dobre vor ramîne și în sezonul urmator la formația galațeana.

„Am purtat o discuție cu Nețoiu și cred ca rugamințile mele l-au impresionat. Mai mult, chiar jucatorii i-au cerut lui Gigi Nețoiu (n.r. – proprietarul celor doi fotbaliști) sa îi lase sa continue la Oțelul”, a spus Boghici.

Oficialul galațean a precizat ca a ajuns la o înțelegere cu divizionara B Petrolul Ploiești pentru achiziționarea mijlocașului Cristian Craciun și ca negociaza cu gruparea prahoveana pentru cedarea definitiva la Oțelul a lui Iulian Apostol.

Boghici a menționat ca a ajuns la un acord cu Dinamo pentru împrumutul pentru un an a fundașului dreapta bucureștean Szabolcs Perenyi.

Componenții echipei Oțelul Galați se afla în aceste zile într-un stagiu de pregatire la Predeal, care se va încheia marți, iar a doua zi este programata plecarea spre Albania, unde va avea loc manșa a doua a turului întîi preliminar al Cupei UEFA, în compania formației Dinamo Tirana.

Mediafax