Danciulescu, asaltat de copii

Apropo.ro / 01.06.2007, 15:12
Danciulescu, asaltat de copii
Dinamovistul Ionel Danciulescu a fost vedeta zilei. A fost asaltat de copii pentru poze si autografe si nu a mai scapat de multime decat fugind, informeaza siteul oficial al clubului Dinamo. "Le-am facut o bucurie venind aici, dar ar fi fost mai indicat sa se duca si sa ceara autografe de

Dinamovistul Ionel Danciulescu a fost vedeta zilei. A fost asaltat de copii pentru poze si autografe si nu a mai scapat de multime decat fugind, informeaza siteul oficial al clubului Dinamo.

„Le-am facut o bucurie venind aici, dar ar fi fost mai indicat sa se duca si sa ceara autografe de la adevaratele valori pentru ca deocamdata nu am ajuns la nivelul acestor monstrii sacri ai fotbalului romanesc”, a afirmat Danciulescu, referindu-se la Mateut, Dragnea, Deleanu, Multescu, Augustin, Movila, Orac, Mihaescu si Movila, foste glorii ale clubului Dinamo, prezente la actiunea ros-albilor din Parcul Morarilor.

Gazda acestui eveniment, primarul sectorului 2, Neculai Ontanu a declarat: „Am foarte multi spartani si la birou si ma gandesc sa folosesc si eu acel strigat de razboinici, sa-9 mobilizez pe cei de la Primarie”.

„Astazi a fost o zi minunata si ma bucur ca Ionel Danciulescu, Cristi Borcea si fostele glorii dinamoviste au fost prezenti sa-I bucure pe cei mici si pe cei mari”, a incheiat Ontanu, care a fost imbracat intr-un tricou de joc al ros-albilor care avea pe spate numele primarului si cifra 2.

Mirel Mircea