Danciulescu si Bordeanu Out

Apropo.ro / 04.01.2002, 07:58
Danciulescu si Bordeanu Out
Victor Piturca i-a anuntat pe cei doi jucatori ca sînt pusi pe lista de transferari pentru ca "au tradat familia Stelei". Danciulescu si Bordeanu sînt acuzati ca au semnat contracte cu firma lui Ioan Becali, pe care conducerea din Ghencea îl considera ostil Stelei Daca la capitolul


Victor Piturca i-a anuntat pe cei doi jucatori ca sînt pusi pe lista de transferari pentru ca „au tradat familia Stelei”. Danciulescu si Bordeanu sînt acuzati ca au semnat contracte cu firma lui Ioan Becali, pe care conducerea din Ghencea îl considera ostil Stelei

Daca la capitolul achizitii nu a reusit nici o miscare pîna acum, Steaua a decis sa se desparta de doi dintre jucatorii sai, punîndu-i pe lista de transferari pe Ionel Danciulescu si pe Valeriu Bordeanu. La finalul turului, conducerea ros-albastrilor a descoperit ca, împreuna cu Iulian Miu, cei doi semnasera contracte de reprezentare cu ISM fara a anunta clubul, motiv pentru care ei au fost anuntati ca, daca nu vor rezilia întelegerea cu Giovanni Becali, vor fi dati afara de la echipa, li se va micsora salariul cu 70 la suta si li se vor fixa sume de transfer foarte mari. Înainte de Sarbatori, oficialii campionilor au hotarît sa renunte definitiv la serviciile lui Danciulescu si Bordeanu.

„Decizia noastra n-are legatura cu faptul ca n-au rupt contractele cu ISM, pur si simplu ei nu mai intra în vederile lui Victor Piturca. Înca nu am stabilit cîti bani vom cere în schimbul lor, dar asteptam oferte de la oricine vrea sa-i legitimeze”, a declarat Viorel Paunescu, presedintele Consiliului Director.

Aflati în vacanta, cei doi jucatori au aflat de hotarîrea conducerii chiar în ziua de Craciun. „Stiam ca voi fi pus pe lista de transferari. Înca nu stiu ce o sa fac. Astept ziua de 12 ianuarie, cînd va fi reunirea lotului, si atunci voi lua o decizie”, a spus Danciulescu, atacantul în vîrsta de 25 de ani care, în cei trei ani petrecuti în Ghencea, a marcat 53 goluri, fiind cel mai prolific stelist din lotul actual.

„M-a sunat nea Piti si mi-a spus ca a luat decizia din cauza ca am tradat familia Stelei. A zis ca se gîndeste si la viitorul meu si ca e mai bine sa-mi dea drumul la alta echipa. O sa iau legatura cu Giovanni Becali, sa vad încotro o apuc. Poate în ultimul timp n-am dat randament, dar pentru mine nu e tîrziu sa joc la un alt club de top”, a marturisit si fundasul stînga Valeriu Bordeanu.

Cei doi nu sînt obligati sa se prezinte la reunirea lotului, ei urmînd sa se antreneze doar cu formatia de „tineret” în cazul în care nu-si vor gasi alte angajamente. Iulian Miu, al treilea stelist care a semnat cu ISM, a fost ocolit de masurile extreme ale conducerii. „Cu el vorbim cînd o sa vina la pregatiri, pîna atunci nu luam nici o decizie”, a punctat Paunescu.
Sursa:www.prosport.ro