Dani Oţil a sărit cu paraşuta, în direct, la tv! Răzvan l-a susţinut de la sol – FOTO

De: Cătălina Matei / 15.06.2016, 13:54
Dani Oţil a sărit cu paraşuta, în direct, la tv! Răzvan l-a susţinut de la sol – FOTO
Un nou sezon al super show-ului X Factor revine din toamnă la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi.

Prima etapă, cea a preselecţiilor s-a încheiat la Bucureşti, după ce caravana X Factor a străbătut ţara în lung şi în lat, trecând chiar graniţa în Republica Moldova, în căutarea următorului super star al României.  Mii de kilometri străbătuţi, mii de concurenţi înscrişi şi zeci de ore de preselecţii sunt doar câteva dintre coordonatele preselecţiilor pentru cel de-al şaselea sezon „X Factor”, ce va debuta în toamnã la Antena 1.

Craiova, Arad, Cluj Napoca, Sibiu, Iaşi, Chişinãu, Galaţi şi Bucureşti au fost oraşele în care, în acest an, caravana emisiunii a cãutat urmãtorul factor X. Iar cãutãrile au fost presărate cu numeroase momente haioase, cu situaţii deosebite şi cu poveşti de viaţă senzaţionale. Echipa a întâlnit în ţară oameni cu totul şi cu totul speciali care au crezut în visul lor, oameni talentaţi, curajoşi, care au venit să demonstreze că au factorul X. La fiecare oprire a caravanei, preselecţiile au adus clipe de emoţie şi tensiune, dar şi momente în care distracţia a fost la cote maxime.

Răzvan şi Dani nu au lăsat să le scape niciun colţ de ţarã care ar putea da talente cu factorul X.  „Anul ãsta am decis sã ducem caravana în locuri în care nu a mai fost vreodatã, pentru cã nu ştii niciodatã unde gãseşti un om talentat, care poate sã ia marele premiu. Aşa cã am pornit prin ţarã, sã cunoaştem oameni cu potenţial, oameni care au curaj şi care îşi propun lucruri”, a povestit Dani.

Fiind printre primii oameni care au sãrit de la înãlţime, chiar în direct, la tv, Dani Oţil nu a ratat ocazia de a cãuta factorul X de la înãlţime, sãrind cu paraşuta de pe aerodromul din Clinceni. Colegul sãu Rãzvan i-a fost alãturi, însã nefiind un fan al acestui sport a preferat sã îl susţinã pe Dani de la sol.  Mai mult, Dani Oţil sperã sã gãseascã oameni cu factorul X şi la cursa de vitezã în coastã, la raliu şi chiar şi la o cursã de enduro!”, a mai spus Dani.

Toţi cei care au trecut de etapa preselecţiilor merg mai departe în show şi în cea de-a doua jumãtate a lunii iulie vor ajunge în faţa juriului X Factor, în cel mai nou sezon al super show-ului „X Factor”, difuzat în aceastã toamnã, la Antena 1.