Dani Oţil, anunţ uluitor pe blog: „Aştept un copil!”

Apropo.ro / 31.07.2014, 09:14
Dani Oţil, anunţ uluitor pe blog:
Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au o relaţie de ani buni, însă cea mai recentă postare a "matinalului" de la Antena 1 a lăsat-o mască şi pe frumoasa sa iubită.

„Abia aştept să ÎMI FAC un copil”, este titlul unei postări a lui Dani Oţil pe blogul personal, unde prezentatorul TV dezvăluie motivul pentru care îşi doreşte să devină cât mai rapid tată:

„Vreau să treacă repede perioada cu scutecele. Vreau să fie lucid. Să înţeleagă lucruri. Să prindă repede. Să interacţioneze. Pentră că visul meu e să îl duc la MALL. Vreau să îl duc la mall în FIECARE weekend şi în FIECARE vacanţă. Vreau să termine semestrul la şcoală cu brio…şi după lunile lungi de învăţat… vreau să îl recompensez cu încă o zi la mall. În septembrie, vreau ca la compunerea ‘ce am făcut vara asta’ să scrie tot ce a făcut la mall.

Vreau să înţeleagă repede ca adulţii muncesc 5 sau 6 zile pe săptămână, în clădiri cu aer condiţionat, pe holuri fără geamuri şi în încăperi cu gresie pe jos…numai ca să strângă bani, pentru că în weekend…să meargă la mall…unde e cam tot aşa.

Asta va fi universul lui până la 20 de ani. Vreau să ştie că animalele din ţara noastră sunt toate cele care apar şi la expoziţia din mall- inclusiv dinozaurii şi pinguinii. Dacă scapă în vreun weekend din mall…sunt un om pierdut.

NU vreau să vadă oameni desculţi nici pe iarbă, nici pe nisip. Nu vreau să vadă că fetele pot purta şi altceva decât ghete cu un toc care conţine în el un toc care te face mai înaltă cu 8 cm.

La 20 de ani îl trimit în primă excursie…cu cortul. Vreau să fie în ceata totală când alţii pun carne pe foc…şi să nu înţeleagă de ce nimeni nu îl întreabă dacă vrea meniu XL. Nişte primitivi…

Vreau să ajungă într-o zonă fără semnal, 3G/4G…abia la 25 de ani. Să văd cum se descurcă în jurul unui foc sau într-un foişor, la munte. Ce va face cu mâinile, cu gura, cum va da check-in, like? Sunt convins că grupul va articula greu şi nu vor şti cum să umple timpul. Exact ca oamenii peşterilor. V-am spus de la început … primitivi…

Dă-o dracu, natura! Păi bate natura mall-ul? Dacă îl învăţ de mic să reţină unde am parcat în subterană, orientarea în Retezat va fi facilă. Dacă găseşte un pisoar curat între Cinemaplex şi Foodcourt…va găsi apă şi în deşert.

Copilul ăsta va fi creaţia mea. Îl voi antrena şi îl voi regla aşa cum vreau eu. O să ziceţi că va fi un CIUDAT. Poate. Dar va părea atât de normal… între atâţia alţi ciudaţi la care şi voi lucraţi deja… weekend de weekend…”.