Dani Oţil, despre escapada nocturnă cu tânăra Miruna: „Orice bărbat îşi…”

De: Cătălina Matei / 24.09.2014, 10:44
Dani Oţil, despre escapada nocturnă cu tânăra Miruna:
Cu câteva seri în urmă, paparazzi WOWbiz.ro au surprins imagini cu Dani Oţil ieşind dintr-un club însoţit de colega lui de emisiune.

Ieri, după ce iubitul Mihaelei Rădulescu a făcut referire la acest subiect în timpul matinalului de la Antena 1, acesta a acceptat să stea de vorbă şi cu paparazzi WOWbiz.ro pentru a lămuri situaţia creată.

„Nu ştiu dacă o ieşire în oraş cu colegii reprezintă un material de presă. Am arătat şi la Neatza, fata este colega noastră. N-am plecat când v-am văzut. Orice bărbat, chiar şi tu, îşi lasă colegii la un taxi. În spatele meu era Puberu (cameraman la emisiune n.r.) cu iubita lui, deci puteaţi să daţi şi treaba asta”, a declarat Dani Oţil.

Declaraţiile lui Dani sunt în cea mai mare parte contrazise de imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro. În materialul filmat nu apare niciun fel de coleg de emisiune al lui Dani Oţil, iar momentul în care vedeta Antenei 1 a părăsit-o pe fată a coincis cu cel în care un parcangiu l-a înştiinţat că este filmat de paparazzi.