Dani Otil, din nou langa Mihaela

Apropo.ro / 28.08.2009, 10:11
Dani Otil, din nou langa Mihaela
Dani Otil i-a facut o vizita Mihaelei, dupa cum da de inteles pe blogul sau :"Nu am fost singur, ci intreg"

Se pare ca Dani Otil i-a facut o vizita Mihaelei, dupa cum da de inteles intr-un post pe blogul sau :"Nu am fost singur, ci intreg" si "Nu am pierdut noptile, ci le-am trait".

Citind asemenea cuvinte, gandul te poarta catre Mihaela si intalnirea dintre cei doi, departe de obiectivele rautacioase ale paparazzilor.

Odata concursurile de enduro terminate, dar nu cu brio ca pe vremea cand cei doi erau impreuna in Romania, Dani a ales sa isi ia o vacanta cu o destinatie necunoscuta de niciunul dintre apropiatii sai.

"Am avut nevoie de liniste, de somn, de bine… n-a stiut nimeni unde. Niciun coleg. Nicio matusa. Nici mama", scrie el pe blogul sau.

Cum sa nu ne gandim ca Otil nu a fost dupa Mihaela, cand el scrie, in postul sau, ca a fost exact acolo unde si-a dorit? Exista oare o alta destinatie care il relaxeaza si care ii da o stare de bine mai buna decat locul in care se afla Mihaela?

Referindu-se la momentele traite in vacanta, Dani Otil adauga: "N-am avut bagaje, ci senzatii. N-am cumparat suveniruri, ci mi-am pus deoparte toti fiorii. N-am pierdut nopti, ci le-am trait. N-am vizitat, ci am privit cu nesat, am atins, m-am infruptat…".

Tindem sa credem ca este foarte indragostit, dupa formularile scrise, in defavoarea unui joc simplu cu cititorii de presa.

Crezi ca Dani Otil s-a intalnit in vacanta sa cu Mihaela Radulescu?