Dani Oţil îndrăgostit de o brunetă focoasă: „Mă însor!” – FOTO

De: Cătălina Matei / 04.11.2016, 11:48
Dani Oţil îndrăgostit de o brunetă focoasă:
Vinerea aceasta, o nouă rundă de audiţii aduce pe scena „X Factor” personaje care mai de care mai cuceritoare. Este şi cazul Cristinei, o frumoasă basarabeancă ce ajunge în show-ul de la Antena 1 cu un singur scop: acela de a arăta cât de bine cântă şi de a găsi o cale de afirmare în acest domeniu.

Pozitivă, energică şi cu zâmbetul pe buze, Cristina îl cucereşte din prima pe prezentatorul emisiunii, Dani Oţil, care imediat după interviul cu ea va spune: „Mă însor! Are tot ce îi trebuie.” La rândul lui, Răzvan Simion îl va avertiza că trebuie să aştepte verdictul juraţilor pentru a afla dacă focoasa brunetă va rămâne sau nu în show. Ce vor spune juraţii după ce aceasta va cânta, dacă vor fi cuceriţi de vocea ei şi dacă Dani are şanse să o mai vadă pe Cristina, telespectatorii Antena 1 află vineri, de la 20.30, într-o nouă ediţie „X Factor”.

Tot atunci, Lulu, pe numele ei Luiza Simona, îşi încearcă şi ea norocul în concurs. Aceasta va povesti că nu se află la prima experienţă „X Factor”, dar este pentru prima oară în faţa juriului din România. Acum câţiva ani aceasta a mers la „X Factor” UK, acolo unde a stat faţă în faţă cu părintele acestui format, Simon Cowell. „Ce ţi-a spus Simon după ce ai cântat?”, e curios Brenciu să afle. „Mi-a dat un DA şi mi-a spus că am ceva în voce”, a răspuns sigură pe ea concurenta. Care e povestea ei şi ce vor avea juraţii din România de adăugat rămâne de văzut vinerea aceasta. În aceeaşi ediţie, Jesus Christ Superstar urcă pe scena „X Factor”, iar acordurile muzicii semnate de Pink Floyd răsună din chitara unui concurent cu mari probleme de vedere, dar cu o imensă dragoste pentru muzică. Cine merge mai departe şi cine nu şi ce schimburi de replici se vor naşte între juraţi, telespectatorii află vineri, 4 noiembrie, la Antena 1.