Dani Oţil, mesaj emoţionant:”Poate puteam mai mult până la vârsta asta”

De: Cristiana Trifu / 27.09.2017, 11:46
Dani Oţil, mesaj emoţionant:
În urmă cu câteva luni, matinalul de la "Neatza" şi-a deschis un restaurant în nordul Capitalei, însă, după cum chiar el spune, nu a reuşit să îşi aducă familia în locul atât de drag lui.

Dani Oţil şi-a luat inima în dinţi şi a chemat-o la Bucureşti pentru a găti timp de o săptămână prânzul în restaurant.

Dani Oţil: „Am 5 credite, dintre care unul în franci elveţieni. O să fie foarte bine la 56 de ani

Dani Oţil:”Am un salariu nesimţit de mare”! Cât câştigă matinalul?

Adevăratul motiv pentru care Dani s-a despărţit de Mihaela! Ce înţelegere secretă aveau

Răzvan Simion, pe vremea când filma la nunţi. Aşa arăta prezentatorul în urmă cu 20 de ani! – FOTO

A distrus o căsnicie şi o prietenie de-o viaţă! Lidia Buble, mărul discordiei dintre Dani Oţil şi Răzvan Simion

Ştefan Bănică şi Dani Oţil, dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu! De ce au râs cei doi

Dani Oţil, dezvăluiri incendiare despre o partidă de sex ilicit: „S-a aplecat peste chiuvetă, şi-a dat chilotul la parte şi…”

„Ea e mama. M-a întrebat daca ne merge restaurantul. Apoi m-a întrebat daca e buna mâncarea. Opa. Când te întreabă un prieten sau un potenţial client ai ce sa le spui… Dar cu mama e greu. Am deschis de juma de an, dar nu am avut curajul sa o chem. Acum, ca totul merge bine… Mi-am luat inima în dinţi.
Mama mea si mama lui Demi (prietenul si asociatul meu), vin in vizita „de lucru”. Săptămâna asta ne lasam pe mana lor. Prânzul le aparţine  :). Am emoţii.  (…)La prânz, mamele conduc bucătăria! Azi: – plăcinte tradiţionale cu branza si mărar,-papricaş de pui, supa cu găluşti (tata toacă si tranşează)”, a scris Dani Oţil pe Facebook în dreptul unor imagini cu familia sa.

După ce părinţii au gătit, familia matinalului a ciocnit un pahar de vin, iar vedeta a mai postat un mesaj emoţionant: „Poza asta poate nu înseamnă nimic pt tine, cititorule. Pt mine, un baiat de la Reşiţa care a copilărit la ţară… Cu sapat, cules, câmp, animale…poza asta însemna mult. Mâinile astea m-au crescut, m-au dus la şcoală si m-au învăţat cu munca. Azi ciocnesc primul pahar de vin cu mama si cu tata in restaurantul pe care l-am făcut de la zero. Poate puteam mai mult pana la vârsta asta. Poate nu. Vad in ochii lor ca suntem bine”.