Dani Otil o insala pe Mihaela Radulescu? (Poze)

Apropo.ro / 12.08.2009, 10:19
Suferinta lui Dani Otil dupa plecarea Mihaelei Radulescu nu a durat, el afisandu-se, in club, cu o noua cucerire.

Suferinta lui Dani Otil dupa plecarea Mihaelei Radulescu nu a durat, el afisandu-se, in club, cu o noua cucerire.

Vara aceasta, pe litoral, s-au petrecut povesti de dragoste, despartiri si noi cuceriri. Din ultima categorie face parte prezentatorul de matinal Dani Otil, care a fost vazut intr-un club din Mamaia alaturi de o tanara sexy si focoasa.

Privitorii au avut parte de un mic show din partea celor doi care nu s-au sfiit sa se mangaie si sa faca schimb de impresii intime. Despre noua cucerire a junelui nu se stie nimic, ea fiind inca o domnisoara misterioasa.

Cei doi nu s-au despartit toata seara unul de celalalt, iar la plecare au facut schimb de numere de telefon, probabil pentru un eventual job, o mana cereasca pe criza asta.

Pe Otil il stim baiat serios si credem ca i-a luat numarul fetei pentru ca Daniela Crudu sa aiba o inlocuitoare in caz ca se gandeste sa paraseasca emisiunea.

Nu stim daca Mihaela a aflat de aventura lui Otil, dar poate rasufla linistita ca cei doi nu si-au petrecut si noaptea impreuna!

Totusi, nu vom exclude din discutie nici o posibila "facatura" pentru ca Dani Otil sa mai fie bagat in seama de presa.

Pe cine crezi ca va alege Dani Otil, pe Mihaela Radulescu sau pe noua sa cucerire? Cum crezi ca va reactiona Mihaela cand va vedea pozele cu cei doi?Comenteaza aici!

dani otil si iubita

Dani Otil si tanara misterioasa