Dani Oţil şi-a minţit iubita timp de 1.200 km

De: Nicoleta Nicolae / 20.02.2012, 09:00
Dani Oţil şi-a minţit iubita timp de 1.200 km
Dani Oţil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, evită să vorbească despre relaţia lui de iubire. Cu toate acestea, iată ce a declarat pentru PRO TV Magazin.

Dani Oţil va sărbători şi anul acesta Dragobetele în spaţiul public. Alături de colegii lui de la emisiunea „Neatza”, Răzvan şi Roxana Vancea, va participa la Pufstock, cea mai mare bătaie cu perne. „Păstrăm tradiţia de anul trecut şi facem şi în acest an Pufstock. Vom fi la Iaşi, unde sunt sigur că ne vom distra, avem şi premii şi, în plus, vom avea alături şi concurenţi de la X Factor”.

Cât despre cea mai frumoasă dovadă de dragoste pe care iubita sa i-a făcut-o, Dani Oţil a declarat: „Faptul că încă mă suportă”. Dar nici el nu se lasă mai prejos şi, pentru iubita lui, a fost în stare de multe nebunii. Cea mai mare?
” Mi-am dat peste cap o vacanţă întreagă şi am reuşit să mint timp de 1.200 de km că sunt într-un alt oraş numai pentru a apărea la uşă cu un buchet de flori”.
Tot Dani mărturiseşte că nu oferă cadouri sub formă de obiecte pentru că acestea sunt „casabile”. Cât despre relaţia lui de iubire la distanţă, Dani Oţil a declarat scurt şi la obiect: „Merge!”.