Dani Oţil: „Vă rog să mă ajutaţi să am o iubită”! Scrisoarea incredibilă a vedetei

De: Nicoleta Nicolae / 14.01.2015, 09:19
Dani Oţil: „Vă rog să mă ajutaţi să am o iubită”! Scrisoarea incredibilă a vedetei
Recent, Dani Oţil a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare emoţionantă, prin care prezentatorul de la Neatza a dorit să facă lumină în evenimentele din ultima perioadă.

„M-am gasit azi din nou cuplat cu o colega pe niste site-uri citite doar de femei. La inceput gluma cu Miruna a fost folosita doar de Libertatea. Va spun mai jos cum s-a nascut, daca aveti putintica rabdare. Apoi, vazand probabil “rivalii” de la Click si Cancan ca stirea face vizualizari, au uitat de rivalitate si s–au bazat pe “incredere”. Asa ca au preluat-o, ca de obicei fara poze/surse/argumente. Acum e preluata de toate site-urile si site-uletele.

Pe unul din aceste site-uri probabil citeste un articol si viitoarea mea iubita. Ea nu ma cunoaste prea bine, pt ca munceste cand am eu matinal. Dar sigur, din frantura de ziar colorat intelege ca sunt “ocupat”. Ba mai mult, intelege ca fac sex la birou. Viitoarea mea iubita e o femeie cu principii. Nu are timp sa verifice adevaruri despre trecutul meu.

Uite de asta…probabil nu va fi iubita mea niciodata…

Aproape saptamanal aud in jur aceleasi lucruri: “nu mor caii cand vor cainii”, “lasa-I sa scrie, Dani”, “ce stai tu sa contrazici mizeriile lor”, “iti pierzi timpul”, etc.

Eu tac…ei scriu

Apoi eu tac din nou si ei prind curaj. Sunt un om care traieste SI din imaginea lui. Lucrurile urate sau negative scrise despre mine se aduna intr-un sac, undeva. Pe moment par niste maruntisuri. In cativa ani nu vor mai fi doar atat. Uite si de asta am sa mai dau un bobarnac in stanga, in dreapta cand sunt calcat fara motiv pe coada. De asta…si pentru ca:

-nu mai vreau ca mama si tata sa sufere pt lucruri pe care NU le fac;

-nu vreau sa pierd contracte si implicit bani pentru zvonuri si flegme ce imi afecteaza imaginea;

-nu vreau ca intr-o zi, pe acelasi calapod sa se scrie ca am batut un copil in fata unei gradinite;

-vreau sa pot lua de brat o femeie fara ca ea sa ma intrebe cum ramane cu fata din ziare;

-nu e corect ca unii sa faca bani din lucruri inventate pe o canapea si altii sa munceasca pt ei;

-colegele cu care sunt “cuplat” au dreptul sa aiba iubiti si soti;

-vreau ca atunci cand copiii mei dau cautare pe google sa gaseasca lucruri macar reale(chiar daca am gresit cuiva, cumva)

De unde cuplajul cu Miruna?!?

Povestea cu Miruna a inceput chiar in redactia de la Neatza. E cea mai mica dintre noi, a fost studenta noastra la IMA si probabil a fost cea mai buna din seria ei. Nu m-am implicat in angajarea ei, pt ca am principii si nu am vrut sa fiu subiectiv. Colegii mei si producatorul au facut totul. Decizia a fost a lor.

Am fost subiectiv insa cu un alt angajat. Se numeste Beatrice Filip. A venit de la stiri, ne cunosteam din Antena si am propus-o colegilor ca reporter. O gasiti aici:

http://neatza.a1.ro/…/Airsoft-un-nou-sport-in-Romania
http://neatza.a1.ro/inv…/Ce-este-explorarea-urban

Nu conteaza cat de buna era ca reporter. Conteaza ca in aceeasi perioada apareau tot felul de articole ciudate in Libertatea cu mine sau colegii mei ce contineau date sau elemente pe care le stia doar redactia.

A fost usor sa lansam un zvon fals doar pt ea si sa il vedem a doua zi in Libertatea ca sa ne dam seama cine e capusa.

M-a implorat cu lacrimi in ochi sa nu povestesc treaba public pentru ca nu isi va mai gasi loc de munca iar cei de la Libertatea probabil ii vor face probleme. Am acceptat in primul rand ca un gentelman si apoi ca un coleg. Am fost un prost.

Gluma cu Miruna e lansata de ea intr-un soi de razbunare

Ea s-a perpetuat si s-a imbogatit cu prostii pe parcurs. Spun ca e o gluma, pt ca asa cum am aratat in emisiune, pozele in care colega mea “apare” in vacanta cu mine sunt poze cu o negresa grasuta si cu o brazilianca.

Evident, vizita intr-o tara poate fi demonstrata cu pasaport, viza, stampila de intrare…etc. as fi penibil sa arat astfel de lucruri la tv. Acum gluma e data din gura in gura cum dau copiii o guma mestecata. Ea nu mai are gust de mult, dar ei se mai bucura de mofaire in lipsa de alt subiect. Beatrice, oriunde ai lucra acum…mi-ai promis ca intr-o zi ne vei privi in ochi si ne vei spune de ce ne tradai.

Am tot asteptat.

La mine miza e mica. Pot iesi cu cine vreau, pot face dragoste cum si cand vreau. Dar imi doresc sa le fac cand vreau eu si nu cand scrie in ziar.”