Daniel Buzdugan:”Pe mine Anthos m-a schimbat foarte mult”

De: Alexandra Necsoiu / 08.11.2018, 15:48
Daniel Buzdugan:”Pe mine Anthos m-a schimbat foarte mult”
Daniel Buzdugan este un mare iubitor de animale şi vorbeşte despre această pasiune a sa cu Andra Trandaş, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, la Antena Stars, unde dezvăluie detalii din viaţa sa alături de cei doi căţei pe care îi deţine.

Daniel Buzdugan susţine că şi-a dorit de când era copil un ciobănesc german, tocmai din acest motiv îşi iubeşte foarte mult câinele, pe Athos.

”Am observat că acest câine m-a schimbat pe mine. În sensul că nu-mi mai este frică de ceilalţi câini. Eu merg cu bicicleta în diverse locuri, pe dealuri, prin păduri, iar în România peste tot sunt căţei care nu au stăpâni. Şi fac pe această cale un apel la cei care îşi doresc un câine, le spun că şi maidanezii sunt foarte iubitori. În afară de Athos, eu mai am o căţeluşă adoptată aşa. Iar atunci când merg undeva unde sunt şi câini răi, agresivi, reuşesc să-mi păstrez calmul. În mod normal aş fi fugit, ceea ce este o greşeală. Trebuie să fim calmi şi să ne îndepărtăm uşor, uşor”, mărturiseşte Daniel Buzdugan în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars. 

Despre dragostea sa faţă de animale, despre felul în care şi-a dresat căţeii, dar şi despre promisiunile pe care mama sa i le făcea în copilărie, Daniel Buzdugan vorbeşte sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.