Daniel Chiriţă, Sorin Brotnei şi Silviu Geandră se luptă pentru o recompensă în ”Ultimul Trib”

De: Alexandra Necsoiu / 19.10.2018, 13:48
Daniel Chiriţă, Sorin Brotnei şi Silviu Geandră se luptă pentru o recompensă în ”Ultimul Trib”
După ce Paula Chirilă şi Cosmin Pădureanu au fost nominalizaţi, ieri, pentru un nou Duel în ”Ultimul Trib”, cele trei echipe au aflat că trebuie să aleagă şi un căpitan care să se lupte pentru o recompensă în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cele trei echipe şi-au ales căpitanii care să se lupte în această seară pentru o recompensă încă necunoscută. Crocodilii au aflat cu dezamăgire că trebuie să îşi schimbe căpitanul, iar Daniel Chiru a fost desemnat să îi ţină locul lui Alex Filip doar pentru această probă. Sorin Brotnei a fost trimis să reprezinte Lemurii în condiţiile în care Ionuţ Iftimoaie şi Dima Trofim sunt accidentaţi. ”Am fost nominalizat căpitan prin eliminare!”, a glumit Sorin.

Tot prin eliminare şi-au ales şi Cameleonii un lider – cu o fată în echipă, cu Silviu Mircescu accidentat şi Cosmin Pădureanu la duel, Silviu Geandră a fost ales pentru jocul Căpitanilor. 
Cum se vor descurca noii Căpitani şi cine va câştiga duelul, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.