Daniel Craig, Nr.1 în topul celor mai buni barbati

Apropo.ro / 07.12.2006, 20:47
Daniel Craig, Nr.1 în topul celor mai buni barbati
Actorul britanic Daniel Craig, cel mai recent James Bond, s-a situat pe primul loc într-un top al celor mai buni barbati din lume, în urma unui sondaj realizat pe internet, informeaza handbag.com. Acest top este dovada faptului ca cei care s-au temut ca Daniel Craig nu are suficient

Actorul britanic Daniel Craig, cel mai recent James Bond, s-a situat pe primul loc într-un top al celor mai buni barbati din lume, în urma unui sondaj realizat pe internet, informeaza handbag.com.

Acest top este dovada faptului ca cei care s-au temut ca Daniel Craig nu are suficient sex appeal pentru a-l încarna pe agentul secret al Majestatii sale s-au înselat.

Daniel Graig a reusit sa surclaseze o serie de staruri „fierbinti”, precum fotbalistul englez David Beckham, clasat pe locul al patrulea, sau actorul american Brad Pitt, situat pe locul al cincilea.

Jesse Mercalfe, devenit celebru în rolul gradinarului din serialul de televiziune de succes „Neveste disperate”, s-a situat pe locul al doilea în clasament.

În topul barbatilor ideali a reaparut Mark Owen, membru al trupei Take That care facea furori în anii ’90, plasat pe locul al saselea. Fostul sau coleg de trupa, Robbie Williams, s-a situat doar pe pozitia a noua.

Leonardo DiCaprio, Richard Madeley si cântaretul Will Young au completat topul celor zece barbati de vis din lume.

Mediafax