Daniel Craig pe coperta GQ, ediția septembrie-noiembrie

De: Gabriela Voicu / 25.09.2012, 15:15
Daniel Craig pe coperta GQ, ediția septembrie-noiembrie
Ediția septembrie-noiembrie a revistei GQ îl are pe copertă pe Daniel Craig, considerat de fani cel mai bun James Bond de până acum.

Actorul Daniel Craig, considerat de fani cel mai bun James Bond de până acum, vine și în România, în această toamnă, în cea mai recentă ecranizare a celebrei francize Bond, „Skyfall”. Lansarea celui de-al 23-lea film din seria Bond are loc într-un moment aniversar: se împlinesc 50 de ani de la prima ecranizare a poveștii lui 007.

GQ, ediția septembrie-noiembrie este pe piață începând de ieri, 24 septembrie, la toate punctele de difuzare a presei.

Și, pentru că ne dorim ca cei mai buni să ne inspire, avem un material cu regulile lui Jason Statham pe care orice bărbat GQ ar trebui să le urmeze. Articolul GQ Rock îți prezintă câteva personaje legendare ale muzicii mondiale, cei care au influențat semnificativ istoria muzicii și care au avut o viață mai mult decât zbuciumată. Iar dacă ai bănuit mereu că mintea ta este un instrument pe care îl poți îmbunătăți permanent, ai avut dreptate. Mai mult decât atât, un nou val de descoperiri neuroștiințifice îți oferă metode noi de a stăpâni propriul creier, cât și lumea din jur.

De câte ori nu ai auzit de tineri foarte valoroși care au ales să plece în țări unde le este recunoscută valoarea și unde pot avea condițiile de viață pe care le merită? De data aceasta GQ îți spune povestea unui geniu de 18 ani, Ionuț Budișteanu, care a fost ofertat de mai multe ori de cei de la Google Elveția, pe care i-a refuzat.

Daniel Craig

Totodată, bucură-ți privirea cu un pictorial de excepție în care vei putea admira micul dejun al celor mai puternici oameni din lume și evident că nu putea să lipsească un shooting de excepție cu Anca Tiribeja, GQ Girl în acest număr.

Icon-ul ediției este chiar Prințul Charles, un model de stil și bun-gust, cu un text scris chiar de Alteța Sa.

Mai mult, așa cum v-a obișnuit, GQ vă oferă și în acest număr multe pagini de modă, tendințe, shopping și nelipsitul ghid de stil. Vă va încânta pictorialul Oxford Rule, o combinație de tweed, tricotaje, poplin și cașmir pentru cel mai chic student al momentului, precum și shootingul de accesorii din care veți afla care sunt cele opt lucruri de reținut în acest sezon. Plus un fashion story al cărui protagonist este Ciprian Marica.

Nu lipsesc din acest număr nici cele mai noi apariții din lumea auto și a gadgeturilor, restaurante de lux, vinuri în ediții de colecție, sporturi extreme, fitness, discuții pe teme de actualitate precum „Principiul Robin Hood și americanii” sau „Civilizația shortcut”.