Daniel Lazar a cantat pentru userii Apropo.ro (Video)

De: Pandaru Alin Daniel / 22.12.2011, 15:23
Daniel Lazar a cantat pentru userii Apropo.ro (Video)
Cu cateva zile inainte de Craciun, Daniel Lazar a lansat o piesa speciala, numita sugestiv "Not a Christmas Song", iar pentru userii Apropo.ro a facut si o dedicatie speciala.

Dupa cum ii spune si numele, „Not a Christmas Song” nu este un cantec de Craciun obisnuit. Daniel Lazar a inchipuit o poveste alternativa a Craciunului pentru cazul in care Mosul gaseste pe masuta de langa brad orice altceva in locul cunoscutului pahar de lapte.

Daniel Lazar a facut special pentru userii Apropo.ro si o varianta cu dedicatie a melodiei, pe care va invitam sa o ascultati mai jos.

Daniel Lazar – Not a Christmas Song de pe tare.ro

Noua ne-a placut piesa pentru ca, in primul rand, este originala, nu un cover (asa cum e la moda printre artistii internationali), iar apoi este ritmata si ne introduce parca mai repede in atmosfera specifica sarbatorilor de iarna.

Single-ul „Not a Christmas Song” a fost lansat in premiera pe Urban.ro si pe Daniel Lazar Mobil App, aplicatia de mobil a lui Daniel pentru smartphone-urile cu sisteme de operare Android si iOS (daca ne referim la iPhone, iPad si iPod Touch).

Versurile si melodia originala le gasiti la colegii nostri de la Urban.ro.

Cum vi se pare „Not a Christmas Song” ?