Daniel Lazăr cântă la Buzău, într-un nou concert din turneul #LIVEANDLOUD

Apropo.ro / 02.04.2015, 11:06
Daniel Lazăr cântă la Buzău, într-un nou concert din turneul #LIVEANDLOUD
După un concert memorabil din foarte multe puncte de vedere în The Tube, Daniel Lazăr se întoarce în Buzău, pe scenă O’Brothers Social Pub, vineri, pe 3 aprilie, pentru o seară ce se anunţă absolut incendiara, într-un nou episod al turneului#LIVEANDLOUD.
“M-am simţit excelent în ianuarie la Buzău pentru că am întâlnit oameni plini de viaţă care au înţeles perfect ce căutăm eu acolo, în faţa lor. Ne-am împrietenit de la prima piesă 🙂 iar la final am promis că mă voi reîntoarce. Iată că mă ţin de promisiune şi vineri, pe 3 aprilie ne regăsim să continuăm ce am început, zic !?! #LIVEANDLOUD, bineînţeles !!!”
 
Este greu de bănuit ce se va întâmpla vineri seara la Buzău, fiindcă nici unul dintre concertele lui Daniel Lazăr nu seamănă cu altul mai ales când vorbim de seria #LIVEANDLOUD. Totul este o nebunie controlată şi inhibata doar de repertoriul extins şi deci imprevizibil al artistului fiindcă, în desfăşurarea de forţe de pe scena este posibil ca Daniel să cânte aproape orice … “de la Bon Jovi până la Rapsodia Romana sau de la “Rude” a celor de la Magic! până la Muro Shavo J” în funcţie de starea de moment a lucrurilor.
 
Intrarea este 20 RON.