Daniel Max Dragomir se transformă în Stromae şi povesteşte cum l-a cunoscut pe artistul belgian

De: Alexandra Necsoiu / 26.05.2017, 11:14
Daniel Max Dragomir se transformă în Stromae şi povesteşte cum l-a cunoscut pe artistul belgian
Sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00, în semifinala “Te cunosc de undeva!”, Daniel Max Dragomir se transformă într-un star internaţional pe care l-a şi întâlnit acum aproape cinci ani, chiar în România: belgianul Stromae. “L-am cunoscut pe Stromae, acum câţiva ani, la o filmare, în Buftea. M-am dus la el, m-am prezentat şi ne-am strâns mâinile. Cred că atunci mi-a transmis o parte din energia lui... Mi s-a părut un om foarte cald. Şi m-am bucurat foarte tare că l-am întâlnit”, spune Max Dragomir.

Cu ocazia acestui rol pe care îl va juca în semifinala de sâmbăta aceasta, Daniel Max Dragomir (30 de ani) îşi va demonstra încă o dată talentul de dansator. De altfel, într-o anumită perioadă a vieţii sale, Max a lucrat ca dansator profesionist. Timp de trei ani, până la vârsta de 19 ani, a fost balerin la Teatrul Fantasio” din Constanţa, iar ulterior, balerin şi actor la Teatrul de Operetă “Ion Dacian” din Bucureşti.

Cum vor aprecia juraţii transformarea lui Daniel Max Dragomir în Stromae, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00, în ediţia care va decide cine sunt finaliştii celui de-al usprezecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.