Daniel Max Dragomir şi-a lansat primul clip din carieră

De: Cătălina Matei / 14.01.2014, 11:02
Daniel Max Dragomir şi-a lansat primul clip din carieră
Daniel Max Dragomir, fost concurent la “Vocea României”, a lansat aseară primul clip din cariera sa, pentru piesa “Niciodată nu e de ajuns”, compusă chiar de el, împreună cu colegii săi, din trupa Smashed Mosquito.

Filmările, în regia lui Vlad Roşca şi Larry Maronese, au durat aproape 24 de ore şi au avut loc într-un cadru de poveste, la o grădiniţă din Băneasa, unde Daniel Max Dragomir a fost înconjurat de o mulţime de jucării! Mai mult decât atât, în clip apăr un robot şi o fetiţă care la numai 8 ani este deja o artistă cu potenţial: face balet şi street dance!

“Am ales că loc de filmare o grădiniţă, tocmai pentru că am pornit de la ideea că fetele sunt greu de mulţumit încă de mici, iar ca bărbat, ca să reuşeşti acest lucru, trebuie să fii robot. Astfel, Erica, fetiţa din clip, este nemulţumită de ce fac eu, însă e foarte fericită când se joacă cu robotul”, a spus Max.

Daniel Max Dragomir a participat în primul sezon al emisiunii „Vocea României” şi a fost unul din adversarii de temut în ringul visurilor de la „Dansez pentru tine”, în cadrul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii.