Daniel Niţoiu se căsătoreşte: ”Dacă îmi fură mireasa, chem mascaţii”

De: Mioara Tronaru / 17.01.2012, 11:59
Daniel Niţoiu se căsătoreşte: ”Dacă îmi fură mireasa, chem mascaţii”
După o relaţie de trei ani, Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor PRO TV de la 13.00, se căsătoreşte anul acesta cu Marina, pe care a cerut-o de soţie chiar de ziua ei, la Veneţia.

Povestea de iubire dintre prezentatorul Ştirilor PRO TV şi Marina a început într-o toamnă, acum trei ani. „Ne cunoşteam din timpul facultăţii şi am locuit în cămin în camere alăturate. Acum râd când mă gândesc că fosta mea vecină va deveni viitoarea mea soţie. Recunosc că mi-am făcut greu curaj să o invit în oraş. Dar, de ziua ei, am răpit-o în Veneţia şi acolo am şi cerut-o de nevastă”, spune Daniel. De altfel, prezentatorul tv mărturiseşte că cel mai romantic gest pe care l-a făcut pentru Marina a fost să o ceară de soţie în faţa Palatului Dogilor din Veneţia. „E o fată frumoasă, deşteaptă, cu simţul umorului, harnică şi la fel de copilăroasă ca mine. Am ştiut că ea e aleasa inimii, pentru că sunt fericit alături de ea şi pentru că ne asemănăm în multe privinţe. Ne înţelegem perfect şi ne completăm foarte bine”.
Daniel şi Marina plănuiesc o nuntă cu mult dans şi peste 100 de invitaţi, dintre care 40 sunt numai rudele mirelui. Iar coregraf şef pentru valsul de deschidere este chiar Daniel, care profită de tot ceea ce a învăţat la emisiunea „Dansez pentru tine”, în compania coregrafelor Cocuţa şi Doina Botiş. Cât priveşte tradiţia cu „furatul miresei”, Daniel promite că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a nu o respecta. „O să fiu cu ochii în patru ca să nu-mi fure cineva mireasa. Dacă se va întâmpla, o să-mi rog colegele de secţie să cheme mascaţii, poliţia, pompierii, jandarmi, DIICOT, DNA şi armata!”, ameninţă Daniel.
Cât priveşte un bebeluş, Daniel nu este sigur când va veni acesta pe lume, dar ştie că l-ar face foarte fericit pe tatăl lui dacă în familie ar mai apărea un Niţoiu Jr.
Gabriela Groza