Daniel Pancu va fi secundul lui Marian Rada

Apropo.ro / 26.03.2008, 11:06
Daniel Pancu va fi secundul lui Marian Rada
Marian Rada, noul antrenor principal al Rapidului, va fi ajutat de mijlocasul Daniel Pancu, care insa isi va continua cariera de jucator.

Marian Rada, noul antrenor principal al Rapidului, va fi ajutat de secunzii Marius Bratu si Marius Gogalniceanu, dar si de mijlocasul Daniel Pancu, care insa isi va continua cariera de jucator.

"Marian Rada va lucra alaturi de Marius Bratu si Marius Gogalniceanu, obtinand si acceptul lui Daniel Pancu pentru ca acesta sa-l ajute mai mult decat un simplu jucator. Pancone isi va continua cariera de jucator, dar experienta sa si atasamentul fata de culorile alb-visinii vor fi fructificate de noul antrenor al Rapidului", informeaza site-ul oficial al FC Rapid.

Marian Rada a venit la Rapid in 1983, cand echipa din Giulesti revenise in prima divizie, dupa cei sase ani petrecuti in Divizia B, si a ocupat de-alungul timpului mai multe functii printre care: organizator de competitii, director sportiv, director general, antrenor secund si chiar antrenor la copii si juniori.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!