Daniela Crudu a ajuns la vilă, dar s-a accidentat grav: ”N-am putut să mă mai bucur de nimic”

De: Alexandra Necsoiu / 14.10.2018, 10:31
Daniela Crudu a ajuns la vilă, dar s-a accidentat grav: ”N-am putut să mă mai bucur de nimic”
Daniela Crudu a trăit de la agonie la extaz ultima ediţie ”Ultimul Trib”, aseară, la Antena 1! După ce a reuşit să câştige duelul împotriva lui Mirel Magop, Lemurii au câştigat şi vila la care au visat atât de mult, însă cu un preţ foarte mare!

Dimineaţa a început cât se poate de diferit pentru Cameleoni şi Lemuri, ambele echipe având un concurent în pericol de eliminare. Pe insula pustie, Daniela Crudu a început să se îndoiască de decizia sa de a se propune la duel. ”M-am trezit foarte nervoasă, aveam o stare proastă. Noaptea m-am trezit neliniştită, aveam o mulţime de gânduri, nu ştiam dacă am luat decizia corectă. Mă gândeam că dacă trec peste Duelul acesta, nu mă mai doboară nimic”, a spus aceasta, în timp ce în sat, Mirel s-a trezit primul şi a făcut cafeaua pentru toată lumea. ”A spus că vrea să facem lucrurile ca de obicei şi să plece la Duel doar ca să aibă de unde să se întoarcă”, a spus Silviu Geandră.

Convinşi că Daniela se va duela cu Silviu Geandră, Lemurii au fost surprinşi să afle că Mirel a fost cel nominalizat şi au căpătat o speranţă în plus că aceasta ar avea o şansă să se întoarcă, dacă ar reuşi să se concentreze. De partea cealaltă, Mirel a avut o reacţie de uşurare. ”Daniela? E prea uşor, pentru mine e cea mai slabă”, a spus acesta.

Departe de a fi doar o probă de forţă, jocul de Duel a fost mai degrabă unul de logică şi puţin noroc, astfel că niciun concurent nu a fost dezavantajat din punct de vedere fizic. Mai exact, Mirel şi Daniela au avut de parcurs un traseu cu obstacole pentru a număra mai multe capre, păsări, caracatiţe, ouă sau peşti, iar din numerele aflate să afle formeze un cifru. Cum vietăţile erau însă şi suficient de multe, concurenţii au încercat mai degrabă să aproximeze cifra şi să testeze diferite combinaţii de cifru. Încurajată de Ionuţ Iftimoaie şi Sorin Brotnei, care nu au lăsat-o să renunţe nicio clipă şi au încercat să o ghideze pe traseu, Daniela a reuşit să nimerească cifrele. ”Dificultatea nu era în faptul că nu ţineau minte ce numără, ci că nu puteau să numere tot ce era acolo, trebuiau doar încercate variante”, a explicat Sorin Brotnei, cel care şi-a dat seama care este secretul jocului.”Nici ei nu-i vedea să creadă şi, sincer, nici nouă!”, a mărturisit Iftimoaie. ”Din tot sufletul lor au încercat să mă ajute, am simţit-o!”, a spus emoţionată şi Daniela Crudu.

De partea cealaltă, dezamăgit, Mirel Magop a recunoscut că a greşit când nu a acceptat sugestiile colegilor săi, Silviu Mircescu şi Oana Dedeu, aşa cum au făcut Lemurii. ”75% din probe s-au bazat pe şansă, de aceea au plecat mulţi buni, toţi de la noi… Faptul că am venit în Madagascar şi i-am cunoscut pe colegii mei a fost cel mai bun lucru pentru mine”, a mai spus Mirel. Rămaşi cu doar patru membri, Cameleonii au aflat că sunt în pericol ca echipa să se dizolve şi să fie împărţiţi între Crocodili şi Lemuri.

Victoria Danielei Crudu, dar şi lipsurile de pe insulă pare că le-au dat putere Lemurilor, care s-au mobilizat pentru proba de Teritoriu, hotărâţi să facă orice pentru a locui într-un loc mai bun. La fel de hotărâţi, Cameleonii i-au abordat şi ei a doua zi pe Lemuri pentru a face o alianţă, în speranţa că împreună vor reuşi să îi destabilizeze pe Crocodili. Discuţiile au fost puse în practică la jocul ”Patul de cuie”, la care un membru al echipei a trebuit să se întindă pe un pat de lemn, iar pe abdomen i s-a fixat o cutie grea de 20 de kilograme, care avea bătute pe fund 1.100 de cuie. În timp ce Alex Filip, Silviu Mircescu şi Ionuţ Iftimoaie s-au întins, coechipierii lor au avut de parcurs un traseu cu obstacole pentru a arunca în cutii saci plini cu nisip. În timp ce Crocodilii s-au gândit să care toţi sacii în cutia care le poartă culoarea, pentru a fi siguri că pot câştiga, Lemurii şi Cameleonii şi-au dat seama că singurul mod în care îi pot elimina pe Sportivi este dacă se alieze şi pun toţi sacii în cutia lui Alex Filip, pentru ca acesta să cedeze cât mai repede!

Astfel, o bună parte din joc, toate cele trei echipe au pus sacii pe abdomenul său!

Îngrijoraţi că acesta va ceda, iar grămada de saci părea că nu mai scade, Crocodilii au început şi ei să pună sacii pe celălalt concurent puternic, Ionuţ Iftimoaie, apoi pe Silviu Mircescu, sperând că acesta va ceda în scurt timp sub greutatea deja acumulată. Iar când Mircescu a anunţat că deja nu îşi mai simte corpul de la brâu în jos la scurt timp, Alex Filip fost nevoit să renunţe pentru că nu îşi mai simţea picioarele dun greutatea celor 46 de saci, adică 66 de kilograme care apăsau cele 1.100 de cuie pe abdomenul său. La scurt timp, Mircescu a renunţat şi el pentru că abia îşi mai mişca picioarele şi respira cu dificultate. Seria accidentărilor nu s-a încheiat însă aici: chiar înainte să afle că Lemurii au câştigat vila la care au visat atât, Daniela Crudu a apucat să intre pe traseu şi a căzut de pe bârna de lemn pe o mână şi a fost scoasă din joc pe targă. ”Urla din gură de şarpe şi plângea, nu ştiam ce să mai facem”, a povestit Sorana. ”Ea nu mai avea nevoie să intre pe traseu, eu şi Dima deja ne descurcam şi mai aveam puţin, dar era înverşunată şi ştiu cât de mult îşi dorea să ajungă la vilă”, a spus şi Sorin Brotnei.

”A fost o jumătate de victorie, dar am trimis sportivii pe insulă, contează mult să îi destabilizăm”, a spus Silviu Geandră, iar efectele nu au întârziat să apară. Supăraţi pe alianţa făcută de celelalte echipe, dar şi pentru că vor ajunge pe insulă, Crocodilii au reacţionat nervos. ”M-am supărat foarte tare pentru că cele două echipe s-au aliat împotriva noastră, doar aşa au putut să ne bată. Am fost foarte traumatizată când am mers la Alex şi mi-a spus că de cinci minute nu îşi mai simte picioarele”, a spus Roxana Chiperi.

Apărându-şi echipa şi strategia, Ionuţ Iftimoaie a ripostat şi el. ”Dacă am vreun merit eu, este doar acela că mi-am dat seama că nu e o competiţie de rezistenţă, ci una de strategie. La fel de bine, la jocul cu pernele pe apă, Crocodilii şi Cameleonii s-au aliat împotriva noastră”, a spus acesta. 
Astfel, după o oprire în sat şi una pe insula pustie, Lemurii au ajuns la vilă, unde îi aştepta o masă plină de mâncare, un frigider plin cu toată mâncarea la care au visat şi, mai ales, dormitoare, duş şi o piscină. Cameleonii s-au întors mulţumiţi în sat, unde sătenii i-au întâmpinat din nou cu braţele deschise. De partea cealaltă, Crocodilii au ajuns pe insula pustie, încercând să se încurajeze singuri. ”Am făcut focul cu ajutorul celorlalţi, am găsit puţin jar şi l-am reaprins. Ne-am urcat apoi în copaci după nuci de cocos”, a povestit Mircea Zamfir.

Către seară, Daniela Crudu s-a întors de la spital după ce medicii i-au spus că are şanse să îşi revină în câteva zile. Surpriza a fost însă când a descoperit că Lemurii nu i-au păstrat nimic de mâncare. ”Orez şi paste îmi păstrau, acum nu am găsit nimic! Îmi pare rău că am ajuns în situaţia asta, n-am putut să mă mai bucur de nimic”, a spus Daniela. Situaţia a fost salvată însă de Octavian Strunilă care i-a adus un cadou neaşteptat: un pui şi cartofi prăjiţi!

Cum se vor descurca cele trei echipe în noile teritorii şi cine va reuşi să îşi păstreze componenţa actuala, telespectatorii pot afla săptămâna viitoare, joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.