Daniela Crudu, criză de nervi la tv: ” Sper să câştigăm vila, că mor!”

De: Alexandra Necsoiu / 02.10.2018, 11:03
Daniela Crudu, criză de nervi la tv: ” Sper să câştigăm vila, că mor!”
Cameleonii, Crocodilii şi Lemurii şi-au luat rămas-bun de la oamenii din sat, de la palmierii de pe insula pustie sau de la piscina de la vila de lux şi intră într-o nouă luptă pentru Teritoriu, joi seara, de la ora 20.00, la Antena 1.

Împinşi de dorinţa de a obţine o ”cazare” mai bună sau de a-şi păstra vila deja câştigată, Lemurii şi Corocodilii intră în joc motivaţi, în timp ce Cameleonii, care în mod complet neaşteptat au reuşit să trăiască regeşte pe insula pustie sunt mult mai relaxaţi. ”Nu trebuie să avem niciun stres, pentru că nu avem nimic de pierdut”, au spus aceştia, care înainte de a pleca de pe insula pustie au lăsat câteva lucruri ”moştenire” celor care vin, dar şi un mesaj cu indicaţii preţioase.

De partea cealaltă, în sat, Lemurii speră că o vreme nu se vor mai întoarce la localnici, aşa că le-au făcut acestora mici cadouri înainte de a pleca. ”Sper să câştigăm vila, că mor! Tot timpul eu sunt ultima care intră în joc şi am senzaţia că toate oalele se sparg în capul meu”, a spus Daniela Crudu, care i-a făcut cadou halatul său de mătase mamei Vula, cea care a avut grijă de ei cât timp au stat în sat.

Cum se vor descurca Lemurii, Crocodilii şi Cameleonii şi cine va câştiga lupta pentru Teritoriu, telespectatorii pot afla joi seara, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.